Βαθμολογία

Έκαναν αποχή στον Φωστήρα οι παίκτες

Στις προπονήσεις επέστρεψαν προς το… παρόν οι ποδοσφαιριστές του Φωστήρα. Διαμαρτυρόμενοι για την οικονομική ασυνέπεια των διοικούντων, οι παίκτες απείχαν από τις προπονήσεις τις δύο τελευταίες ημέρες, με το κλίμα να είναι βαρύ στην ομάδα.

Η διοίκηση είχε υποσχεθεί πληρωμές γι’ αυτή την εβδομάδα πριν το ματς με τον Εθνικό, το οποίο κέρδισαν, αλλά οι υποσχέσεις έμειναν… υποσχέσεις. Τελικά, πήραν τις διαβεβαιώσεις που ήθελαν και την Παρασκευή (20/11) προπονήθηκαν, αν και με καθυστέρηση, καθώς το πρόγραμμα ξεκίνησε στις 17.00 αντί για τις 15.30 που ήταν προγραμματισμένο.

Τα πράγματα δείχνουν να ομαλοποιούνται εν όψει και της εκτός έδρας αναμέτρησης με το Ηράκλειο την Κυριακή (22/11), αν και μένει να δούμε μέσα στις επόμενες ημέρες ποιες θα είναι οι οριστικές εξελίξεις.

Μάλιστα, για τη Δευτέρα (23/11) έχει προκηρυχθεί έκτακτο Δ.Σ., όπου, σύμφωνα με τον αντιπρόεδρο, Νίκο Βιδάλη, «θα ειπωθούν πολλά». Παίκτες και διοίκηση ελπίζουν οι συγκεκριμένες εκκρεμότητες να μην επηρεάσουν και αγωνιστικά την ομάδα, που αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην κορυφή του 4ου ομίλου της Γ' Εθνικής.