Βαθμολογία

Στο πλευρό των εργαζομένων η Νίκη Βόλου

Τις κοινωνικές της ευαισθησίες έδειξε για ακόμα μία φορά η Νίκη Βόλου. Η ομάδα της Μαγνησίας εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία εκφράσει τη συμπαράστασή της στους εργαζόμενους δύο εργοστασίων της περιοχής που αντιμετωπίζουν προβλήματα. Μάλιστα, καλεί τους τοπικούς καταναλωτές να μην αγοράζουν τα προϊόντα συγκεκριμένης εταιρείας που δεν σέβεται τους εργαζομένους της.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Σε αυτή τη δύσκολη οικονομικά συγκυρία για τη χώρα και τις θυσίες στις οποίες υπόκειται το εργατικό δυναμικό της, αισθανόμαστε την υποχρέωση να εκφράσουμε την συμπαράσταση και την αλληλεγγύη μας στους εργαζομένους των εργοστασίων της Β.Ι.Σ., αλλά και της Coca – Cola, που βρίσκονται σε εργασιακό αδιέξοδο.

Η Μαγνησία βρίσκεται εδώ και χρόνια στη δίνη της ανεργίας, ως αποτέλεσμα της αποβιομηχάνισης και είναι ευνόητο πως κάθε επιπρόσθετο πλήγμα επιδεινώνει δραματικά την ήδη βεβαρημένη κατάσταση.

Καλούμε τους καταναλωτές της περιοχής μας να μην αγοράζουν προϊόντα της εταιρίας 3Ε, για να δείξουμε με αυτό τον τρόπο τη δυναμική μας σε αυτή την εταιρία, αλλά και να στείλουμε ένα ηχηρό μήνυμα σε όλες τις επιχειρήσεις, που δεν σέβονται τους εργαζομένους στον βωμό του κέρδους και των συμφερόντων τους».