Βαθμολογία

Στην Φαρκαδόνα ο Κιόρογλου

Για τον Λεωνίδα Κιόρογλου, τα λόγια είναι περιττά. Ο Λαρισαίος, με καταγωγή από την Ελασσόνα τερματοφύλακας, είναι γνωστός σε όποιον ασχολείται με το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο του Νομού μας, τόσο λόγω των ικανοτήτων του, κάτω από τα δοκάρια της εστίας, στον αγωνιστικό χώρο, όσο και λόγω του πολύ καλού του χαρακτήρα, με αποτέλεσμα να είναι αγαπητός σε πολύ κόσμο.

Πλέον, νέες προοπτικές ανοίγονται στην καριέρα του Λεωνίδα Κιόρογλου, μιας και παράλληλα με την εστία του Μαυροβουνίου Λάρισας, την οποία υπερασπίζεται με επιτυχία από την έναρξη του φετινού πρωταθλήματος του 3ου Ομίλου της Β’ ΕΠΣΛ, ανέλαβε το πόστο του προπονητή τερματοφυλάκων, στην ομάδα της Φαρκαδόνας, η οποία συμμετέχει στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής και συγκεκριμένα, στον 2ο Όμιλο.

Μάλιστα, πρέπει να αναφερθεί, ότι στην συγκεκριμένη ομάδα, ο Κιόρογλου, αγωνιζόταν και ως τερματοφύλακας την σεζόν 2008-09, βοηθώντας κι αυτός από το πόστο του να τερματίσει στην πρώτη θέση της μεγάλης τοπικής κατηγορίας των Τρικάλων. Επιπλέον, στην Φαρκαδόνα, θα συναντήσει τον, επίσης Λαρισαίο, Γιάννη Προβίδα, ο οποίος είναι ο τεχνικός της ομάδας, ενώ βρέθηκε στον πάγκο, στο παιχνίδι της προηγούμενης αγωνιστικής, απέναντι στον Αιγινιακό.

Τέλος, να σημειωθεί, ότι ως ποδοσφαιριστής, ο Κιόρογλου, έχει περάσει από τον Π.Ο.Ε., τον Τύρναβο, με προπονητές τους Μιχάλη Ζιώγα και Γιώτη Σταματόπουλο αλλά και τον Απόλλωνα Λάρισας, ενώ πριν το Μαυροβούνι, στο οποίο αγωνίζεται σήμερα, ήταν στην Αστραπή Νέας Πολιτείας.