Βαθμολογία

Σηκώνει μανίκια ο Μαγκαφίνης

Επισημοποιήθηκε την Τετάρτη (18/11) η συμφωνία της διοίκησης της Ερμιονίδας με τον Δημήτρη Μαγκαφίνη, ο οποίος και διαδέχεται στον πάγκο τον Κώστα Καλογιαννίδη, που πρόσφατα αποχώρησε. Ο 47χρονος τεχνικός ανακοινώθηκε από το σύλλογο, στον οποίο και επιστρέφει μετά τη θητεία του στην ομάδα από τις 5 Μαρτίου 2012 έως και τις 6 Ιουλίου της ίδιας χρονιάς, και στις 15.00 θα πραγματοποιήσει την πρώτη του προπόνηση με τους παίκτες του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η Α.Ε. Ερμιονίδας ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον Δημήτρη Μαγκαφίνη για τη θέση του προπονητή. Ο Δημήτρης Μαγκαφίνης γεννήθηκε στις 11 Μαΐου 1968 στη Θάσο. Στην προπονητική του καριέρα εχει εργαστεί στην Ζάκυνθο, Κόρινθο, Παναργειακό, Αστέρα Μαγούλας, Ορφέα Ελευθερούπολης και τελευταίο σταθμό το Βυζάντιο Κοκκινοχώματος, ενώ στο παρελθόν έχει καθίσει στον πάγκο της ομάδας μας από τις 5 Μαρτίου 2012 έως τις 6 Ιουλίου 2012. Τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια της Ένωσης Ερμιονίδας και του ευχόμαστε καλή ποδοσφαιρική σεζόν και μόνο επιτυχίες στο έργο του».

Ο Μαγκαφίνης αναμένεται να πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του στο κυριακάτικο (22/11) εντός έδρας παιχνίδι κόντρα στον Ηρακλή Ψαχνών, στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.