Βαθμολογία

Πρόβλημα με Ν’ Λουντούλου

Ένα επιπλέον όνομα προστέθηκε στο ιατρικό δελτίο του Άρη, που την Τρίτη (17/11) επέστρεψε στις προπονήσεις στρέφοντας το ενδιαφέρον του στο ματς με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης στο «Κλεάνθης Βικελίδης» για την 11η αγωνιστική του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Ο Νίκος Αναστόπουλος είδε τον Ν’ Λουντούλου να μην συμμετέχει στην προπόνηση. Ο 23χρονος Γάλλος έχει αποκομίσει ένα αιμάτωμα στον αριστερό τετρακέφαλο από το ματς με τον Εθνικό Γαζώρου.

Σύμφωνα με τις αρχικές εκτιμήσεις του ιατρικού επιτελείου, η κατάστασή του δεν εμπνέει ανησυχία, αλλά η συμμετοχή του είναι αμφίβολη και θα επανεξεταστεί την Πέμπτη (19/11).

Εκτός έμεινε και ο Γεωργιάδης, που ταλαιπωρείται από κάκωση κάτω κνημοπερονιαίου και συνέχισε το ατομικό πρόγραμμα, ανεβάζοντας σταδιακά ρυθμούς.

Στο μεταξύ, οι «κίτρινοι» προγραμμάτισαν φιλική αναμέτρηση για το μεσημέρι της Τετάρτης (17/11) με αντίπαλο τον ΑΟ Καρδίας, που αγωνίζεται στην Α’ κατηγορία της ΕΠΣ Μακεδονίας.

Ο Αναστόπουλος θα χρησιμοποιήσει παίκτες με λίγο χρόνο συμμετοχής και θα έχει την ευκαιρία να τεστάρει την αγωνιστική ετοιμότητα των Κόκε και Βουτσιά.