Βαθμολογία

Δεν θα γίνει το Βέλγιο – Ισπανία

Αναβλήθηκε για λόγους ασφαλείας η φιλική αναμέτρηση ανάμεσα στο Βέλγιο και την Ισπανία, που ήταν προγραμματισμένη για την Τρίτη (17/11) στις Βρυξέλλες.

Η αποστολή μάλιστα των «φούριας ρόχας» ταξίδεψε στο Βέλγιο, ωστόσο αργά το βράδυ της Δευτέρας (16/11) πάρθηκε η απόφαση για την αναβολή του αγώνα μετά από υπόδειξη και της κυέρνησης λόγω της κατάστασης που επικρατεί μετά το τρομοκρατικό χτύπημα στο Παρίσι, ενώ σε εξέλιξη βρίσκεται ακόμα η έρευνα για ένα ύποπτο άτομο.

«Σε συνεννόηση με τις σχετικές Αρχές και την εθνική ομάδα της Ισπανίας, η ποδοσφαιρική ομοσπονδία του Βελγίου αποφάσισε να ακυρώσει το παιχνίδι.Αργά το βράδυ της Δευτέρας η κυβέρνηση ήρθε σε επικοινωνία με την βελγική ομοσπονδία και συνέστησε να μην διεξαχθεί το ματς που ήταν προγραμματισμένο για το βράδυ της Τρίτης. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι το επίπεδο συναγερμού για τρομοκρατική απειλή είναι πολύ υψηλό και βρίσκεται σε εξέλιξη έρευνα για ένα ύποπτο άτομο.

Λυπούμαστε πραγματικά που ένα τέτοιο φιλικό μεταξύ δύο ομάδων με μεγάλο κίνητρο ακυρώνεται την τελευταία στιγμή και καταλαβαίνουμε την απογοήτευση πολλών οπαδών.Παρόλα αυτά δεν μπορούμενα ρισκάρουμε την ασφάλεια είτε των παικτών είτε των οπαδών», ανέφερε το κείμενο της ανακοίνωσης που εξέδωσε η βελγική ομοσπονδία ποδοσφαίρου.