Βαθμολογία

Αναλαμβάνει ο Μαγκαφίνης στην Ερμιονίδα

Με συνοπτικές διαδικασίες ο Δημήτρης Μαγκαφίνης, σύμφωνα με πληροφορίες, πήρε το «οκ» από τη διοίκηση της Ερμιονίδας για να αναλάβει τα ηνία της ομάδας μετά το διαζύγιο με τον Κώστα Καλογιαννίδη.

Ο 47χρονος τεχνικός, ο οποίος στο παρελθόν έχει εργαστεί σε Αστέρα Μαγούλας, Κόρινθο, Ζάκυνθο, Διαγόρα, Παναργειακό, Ερμιονίδα, Ορφέα Ελευθερούπολης με τελευταίο σταθμό το Βυζάντιο Κοκκινοχώματος, θα βρεθεί εκτός απροόπτου την Τετάρτη (18/11) στην Ερμιόνη για να γνωρίσει τους παίκτες του και να ξεκινήσει δουλειά εν όψει του κυριακάτικου (22/11) εντός έδρας παιχνιδιού με τον Ηρακλή Ψαχνών.

Από εκεί και πέρα, η Ερμιονίδα ευχαριστεί την αστυνομική δύναμη της περιοχής για τα άψογα μέτρα τάξης στον αγώνα με τον Παναργειακό. Αναλυτικά: «Το Δ.Σ. της Α.Ε. Ερμιονίδας ευχαριστεί και συγχαίρει τον Αστυνομικό Διευθυντή Αργολίδας κύριο Γεώργιο Μαρουδά και τον Διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος Κρανιδίου κύριο Κωσταντίνο Χάρο για τα άψογα μέτρα τάξης που έλαβαν για τον αγώνα πρωταθλήματος με τον Παναργειακό στο γήπεδο της Ερμιόνης.