Βαθμολογία

Επίσκεψη ΑΕΛ στους «Monsters»

Η ομάδα της ΑΕΛ επικράτησε σε βάρος του Ερμή Λαγκαδά, με σκορ 65-62, και παραμένει αήττητη στο πρωτάθλημα της Β' Εθνικής έχοντας ήδη έξι νίκες σε ισάριθμες αγωνιστικές.

Για μία ακόμη φορά ο κόσμος της ΑΕΛ ήταν συγκλονιστικός, στηρίζοντας την προσπάθεια των παικτών μας με όλες του τις δυνάμεις, και θέλουμε να ευχαριστήσουμε και πάλι όλους τους φιλάθλους της ομάδας για τη δική τους συνεισφορά στη νίκη.

Άλλωστε, είχε προηγηθεί επίσκεψη αντιπροσωπείας παικτών της ομάδας στο σύνδεσμο των «Monsters» έχοντας την ευκαιρία να ανταλλάξουν απόψεις για την ΑΕΛ και την προσπάθεια που καταβάλλει η ομάδα μπάσκετ.

Το σύνδεσμο επισκέφθηκαν οι παίκτες της ομάδας Κονδυλόπουλος, Παπακώστας, Αθανασόπουλος, Φιλιππόπουλος, Μαλτέσιος, Τσούτσος, Παπανικολάου, καθώς και ο προπονητής Αβραάμ Παπαδόπουλος και ο άμεσος συνεργάτης του, Αποστόλης Τριανταφύλλου.

Η ΑΕΛική συνάντηση έδωσε περισσότερο κουράγιο σε όλους μας προκειμένου να συνεχίσουμε την προσπάθεια στο πρωτάθλημα της Β' Εθνικής, με μοναδικό στόχο να δίνουμε κάθε Κυριακή χαρά στα μέλη της «βυσσινί» οικογένειας και στην πόλη της Λάρισας! Mε τέτοια στήριξη πως να μην παλέψεις για τη νίκη;