Βαθμολογία

Σκέντζος: «Αποδείξαμε πως είμαστε μεγάλη ομάδα»

Μερικά λεπτά απείχε ο Άρης από το δεύτερο… στραβοπάτημα, αλλά έστω και δύσκολα ξεπέρασε το εμπόδιο του Εθνικού Γαζώρου επικρατώντας με 2-3. Ο Ανδρέας Σκέντζος στάθηκε στην αντίδραση των «κίτρινων» όταν βρέθηκαν πίσω στο σκορ και τόνισε πως απέδειξαν ότι αγωνίζονται σε μεγάλη ομάδα.

Παράλληλα, ο βοηθός του Νίκου Αναστόπουλου εξέφρασε την εκτίμησή του πως ο Άρης πραγματοποίησε στο Σιδηρόκαστρο μία από τις καλύτερες εμφανίσεις του.

«Δείξαμε ότι χρειαζόμασταν στο παιχνίδι. Δημιουργήσαμε πάρα πολλές ευκαιρίες. Μπορώ να πω, ότι ήταν ένα από τα καλύτερα μας παιχνίδια. Καταφέραμε και σκοράραμε στο πρώτο μέρος.

Στην επανάληψη ο αντίπαλος δεν δημιούργησε καμία φάση, αλλά με δύο αντεπιθέσεις, πέτυχε δύο γκολ σε διάστημα έντεκα λεπτών. Παρόλα αυτά, αποδείξαμε ότι είμαστε μεγάλη ομάδα. Τα παιδιά έδειξαν ότι έχουν μεγάλο ποδοσφαιρικό χαρακτήρα και έτσι γυρίσαμε το παιχνίδι», είπε αρχικά ο Σκέντζος.

Για το γεγονός ότι ο Άρης παρουσιάστηκε καλύτερη σε σύγκριση με προηγούμενα ματς: «Η ομάδα δείχνει ότι βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση. Στην συνέχεια, θα δείξουμε ακόμα καλύτερα στοιχεία μέσα στον αγωνιστικό χώρο».

Για τα δύο γκολ που δέχθηκε ο Άρης: «Δεν μπορώ να καταλάβω και εγώ. Ο αντίπαλος έκανε μόνο δύο αντεπιθέσεις και πέτυχε ισάριθμα γκολ. Θα κοιτάξουμε να λύσουμε αυτό το πρόβλημα»

Για το γήπεδο που πραγματοποιήθηκε το παιχνίδι: «Είναι καλύτερο από τα προηγούμενα. Κοιτάξαμε όμως να είναι βρεγμένο, κουρεμένο, ώστε να έχουμε καλύτερη κυκλοφορία της μπάλας».