Βαθμολογία

Δεν (Χ)άρηκε κανείς

Ισόπαλη και με σκορ 1-1 τελείωσε η αναμέτρηση ανάμεσα σε Αναγέννηση Καλοχωρίου και Αετό Αμυγδαλέας, για την 11η αγωνιστική της Α’ ΕΠΣΛ.

Οι φιλοξενούμενοι, αφού έχασαν ευκαιρίες με τους Πίρε, Χατζηϊωαννίδη, Κυριάκο και Τσιτουρτζή, κατάφεραν τελικά να ανοίξουν το σκορ στο 38ο λεπτό, με τον Ανδριανόπουλο, που σημείωσε το 0-1.

Στο δεύτερο μέρος, οι γηπεδούχοι πίεσαν για την ισοφάριση και είχαν δοκάρι στο 60’ με τον Μπούνα και στο 90’ με τον Ταρταμπούκα. Τελικά, στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού, ο Φούντας, ήταν αυτός που ισοφάρισε για την ομάδα του Καλοχωρίου.

Τέλος, να σημειωθεί ότι η ομάδα της Αμυγδαλέας, τελείωσε το παιχνίδι με 10 παίκτες, καθώς στην ανάπαυλα του ημιχρόνου, αποβλήθηκε ο Πρίφτης με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Αναγέννηση Καλοχωρίου (Βαγγέλης Μπρισίμης): Μαρδάνης, Τσιαντούλης Π., Μάρκου, Έξαρχος, Σαμαράς (80′ Νεστορίδης), Σπυρόπουλος, Βενέτης (72′ Τσιαντούλης Κ.), Ταρταμπούκας, Μπούνα, Λουκανίκας (46′ Φούντας), Μακανίκας.

Αετός Αμυγδαλέας (Δημήτρης Δανιλούλης): Παζιάνας, Χατζηϊωαννίδης, Ανδριανόπουλος, Καφφές, Παπακωστούλης, Πρίφτης, Σιούτας Δ. του Σ., Κυριάκος (90’+1’ Σκουτής), Σιούτας Δ. του Β., (65’ Σερακιώτης), Πίρε, Τσιτουρτζής (78’ Βαΐτσης).

Διαιτητής: Κορέστης Βοηθοί: Καραμπούλας, Χασιώτης.

Γιώργος Μητσιούλης