Βαθμολογία

Δεν αντιμετώπισε πρόβλημα ο Φαλανιακός

Νίκη με σκορ 3-0 πήρε ο Φαλανιακός, απέναντι στην Δήμητρα Γιάννουλης, για την 11η αγωνιστική της Α’ ΕΠΣΛ. Οι φιλοξενούμενοι, αν και είχαν ευκαιρίες, δεν κατάφεραν να πετύχουν κάποιο τέρμα, με αποτέλεσμα, η ομάδα του Φεραίου Γιαννακού, να φτάσει σε μια άνετη νίκη.

Η Γιάννουλη, είχε δοκάρι μόλις στο 3ο λεπτό, με τον Κατσαμάκα, όμως ο Φαλανιακός ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ, όταν στο 25’, ο Παπαγεωργίου, βρήκε τον Πανταζή, που σημείωσε το 1-0. Στο 40’, η Δήμητρα, είχε κι άλλο δοκάρι, αυτήν την φορά με τον Κουρούτσαλη, όμως το σκορ παρέμεινε ως είχε μέχρι την λήξη του πρώτου μέρους.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Φαλανιακός, έφτασε σε δύο ακόμα τέρματα, στο 52’, με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Παπαγεωργίου και στο 56’, μετά από κόρνερ του Σαχίνι και λάθος εκτίμηση του Παναγιωτόπουλου, με αποτέλεσμα, να διαμορφωθεί το τελικό 3-0.

Φαλανιακός (Φεραίος Γιαννακός): Πουτσιάκας, Φατούρας, Βαρσάμης, Σουλιώτης, Δαλακώνης, Λυγούρας (75’ Καζάκης), Πανταζής, Μπλέντι, Σαχίνι (68’ Ιγγλέζος), Παπαγεωργίου, Αλατάς (55’ Λιλολάρι, λ.τ.).

Δήμητρα Γιάννουλης (Βασίλης Μπακογιάννης): Παναγιωτόπουλος, Κουρούτσαλης, Καλούσης, Εμμανουήλ, Μηνάς (46’ Χατζηγρηγορίου), Μανάκας (50’ Γκουντρουμπής, λ.τ.), Θώμος, Αμπατζίδης, Μπαμπάλης (46’ Γκαλγκανόπουλος), Κατσαμάκας, Μακρής.

Διαιτητής: Τσιτσανούδης Βοηθοί: Γκανάτσιου, Τσιτρούλης.

Γιώργος Μητσιούλης