Βαθμολογία

Έδειξε ανωτερότητα το Βλαχογιάννι

Νίκη με σκορ 2-0 πήρε η Δόξα Βλαχογιαννίου, απέναντι στον Π.Ο.Ε. για την 11η αγωνιστική της Α’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας. Οι γηπεδούχοι, ήταν καλύτεροι και έφτασαν σε μια δίκαιη νίκη, απέναντι σε έναν Π.Ο.Ε., που προσπάθησε να πάρει ότι καλύτερο μπορούσε από την αναμέτρηση.

Η ομάδα του Νίκου Φακίτσα, άνοιξε το σκορ στο 58ο λεπτό, όταν ο Πατσιωτός έκανε το 1-0. Στην συνέχεια, ο ίδιος παίκτης, είχε δοκάρι, στο 75ο λεπτό, ενώ στο 90’, ο Λιόλιος έδωσε στον Ζηρδέλη κι αυτός διαμόρφωσε το τελικό 2-0.

Από την άλλη, η ομάδα της Ελασσόνας, είχε ευκαιρίες με τους Ματούλα και Σισμανίδη, χωρίς όμως να καταφέρει να πετύχει κάποιο τέρμα.

Δόξα Βλαχογιαννίου (Νίκος Φακίτσας): Χαλκιάς, Αλεξίου, Μήσιος Δ., Σουφχάρας, Ιωαννίδης, Μήσιος Νικ., Λιόλιος, Κοντοθανάσης Βρ. (10’ Ζηρδέλης, λ.τ.), Γκουρομπίνος (55’ Ξεφτέρης), Πατσιωτός (85’ Δήμος), Κοντοθανάσης Δ.

Π.Ο.Ε. (Γιώργος Καλτέκης): Μιγδάνης, Μπούσιας (60′ Μίχης), Γκαραβέλης, Γεωργούλας, Περτζιόνι, Σινάπαλος, Σισμανίδης, Ντούφας (85′ Καραγιάννης), Τσένος (75′ Νταμπώσης), Ματούλας, Κυρίτσης Αθ.

Διαιτητής: Κουκούλης Βοηθοί: Χατζηλιόντας, Κοτούμπας.

Γιώργος Μητσιούλης