Βαθμολογία

Το πήρε στο δεύτερο ο Αετός

Νίκη με σκορ 2-3 πήρε ο Αετός Μακρυχωρίου, στην έδρα του Ηρακλή Χάλκης, για την 11η αγωνιστική της Α’ ΕΠΣΛ. Οι φιλοξενούμενοι, αν και αρχικά ισοφαρίστηκαν, κατάφεραν τελικά να πάρουν το τρίποντο της νίκης μέσα στην αντίπαλη έδρα.

Ο Αετός, κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 6’, με τον Δαλαμπύρα, ωστόσο η ομάδα της Χάλκης, ισοφάρισε στο 35ο λεπτό, με τον Μόκα, σε 1-1, το οποίο ήταν και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος, ο Δαλαμπύρας, έβαλε και πάλι μπροστά την ομάδα του, σημειώνοντας το 1-2 στο 55ο λεπτό, ενώ στο 70’, ο Τέας με κεφαλιά, έπειτα από σέντρα του Γκαραλιάκου, έκανε το 1-3, βάζοντας βάσεις στην νίκη της ομάδας του. Από την άλλη, οι γηπεδούχοι, το μόνο που κατάφεραν να κάνουν, ήταν να μειώσουν σε 2-3 με τον Ραπτοτάσιο, στις καθυστερήσεις του αγώνα.

Ηρακλής Χάλκης (Σπύρος Μούτσιος): Χαβίλας, Σταμάτης, Τζεμολάρι, Νταμήτρος (65′ Τραμπάκουλας), Βογιατζής Σ., Τσακαβίτης, Ραπτοτάσιος, Ντινούλης (60′ Βογιατζής Χρ.), Μόκας, Λιντέρης, Σικαλιάς (75′ Ντεπάστας).

Αετός Μακρυχωρίου (Δημήτρης Τσέτσιλας): Κωνσταντίνου, Τίκος, Πολύζος, Δάσσιος Ι., Γκαμπέτας (46’ Γκαραλιάκος, λ.τ.), Παπαδημητρίου, Καλπίας, Δαλαμπύρας (78’ Δάσσιος Διον.), Νικούλης, Αργύρης, Τέας (85’ Αποστόλου).

Διαιτητής: Καραγιάννης Βοηθοί: Παραφέστας, Νάκας.

Γιώργος Μητσιούλης