Βαθμολογία

«Καθάρισε» από νωρίς ο Απόλλωνας

Νίκη με σκορ 1-0 πήρε ο Απόλλωνας Λάρισας, απέναντι στον Σμόλικα Φαλάνης, για το παιχνίδι που έγινε το απόγευμα της Κυριακής, στα πλαίσια της 11ης αγωνιστικής της Α’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας. Έτσι, οι γηπεδούχοι, παρέμειναν στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, την οποία μοιράζονται με τον Αχιλλέα Φαρσάλων, ο οποίος επίσης κέρδισε στο παιχνίδι του κόντρα στον Αμπελωνιακό.

Η ομάδα του Μιχάλη Ζιώγα, κατάφερε να ανοίξει το σκορ από πολύ νωρίς, όταν μόλις στο 5ο λεπτό, ο Μπόντε σημείωσε το 1-0. Από εκεί και πέρα, ο Σμόλικας, προσπάθησε να απαντήσει και να ισοφαρίσει ώστε να πάρει κάτι παραπάνω από το παιχνίδι, χωρίς ωστόσο να καταφέρει κάτι.

Συγκεκριμένα, οι φιλοξενούμενοι, είχαν καλές στιγμές, με τους Κόκρα, Τανάγια, ενώ προσπάθησαν να δημιουργήσουν φάσεις, κυρίως με στημένα, ωστόσο, το 1-0 παρέμεινε μέχρι και την λήξη του αγώνα, με την ομάδα της Λάρισας να παίρνει τελικά το τρίποντο της νίκης.

Απόλλων Λάρισας (Μιχάλης Ζιώγας): Μπρέλλας, Νάτσης, Γιαννακόπουλος, Φλώρος, Κολιός (55′ Καρακώστας, λ.τ.), Κουρδής, Κούρο, Κουβελάς (87′ Αντωνόπουλος), Κυριάκος, Μπόντε (80′ Κόλα), Παλάσκας.

Σμόλικας Φαλάνης (Νίκος Κακανούλιας): Μόρας, Πατσής, Λιανός, Κολοβός Κ., Ντούφας (46’ Δολιάνης), Μάρκου, Σκούπρας, Κολοβός Χρ., Μπαρούτας (10’ Κόκρας, λ.τ.), Κακαβίτσης, Τανάγιας.

Διαιτητής: Τσιοφλίκη Βοηθοί: Παπαδημητρίου, Ντελέζος.

Γιώργος Μητσιούλης