Βαθμολογία

Μια εικόνα χίλιες λέξεις…

Το Κυριακάτικο παιχνίδι ανάμεσα στον Τύρναβο και τον Αχέροντα Καναλακίου δεν ήταν σίγουρα για καρδιακούς! Ο Τύρναβος ακόμη να χαρεί την γεύση της εντός έδρας νίκης μπροστά στον κόσμο του και γι’ ακόμη μία φορά είδε την ομάδα να αποδίδει καλό ποδόσφαιρο κατά διαστήματα, να έχει τις ευκαιρίες και τα δοκάρια, αλλά μην μπορεί να σκοράρει.

Το τι μπορεί να φταίει δεν είμαστε εμείς οι αρμόδιοι για να το κρίνουμε, σίγουρα όμως κάτι δεν πάει καλά και αυτό θα πρέπει να προβληματίσει τους ιθύνοντες. Το κερασάκι στην τούρτα ήρθε στο 93’ με το χαμένο πέναλτι που μας δείχνει πως η ομάδα δεν έχει καθαρό μυαλό και ψυχολογία, μακάρι η συνέχεια να είναι καλύτερη. Πάντως ο πρόεδρος και μεγαλομέτοχος της ομάδας κ. Βασίλης Μπρέζας μαζί με τον Τεχνικό Διευθυντή κ. Νίκο Σαμολαδά δεν είχαν πραγματικά να πούνε τίποτα μετά το ματς, σας παραθέτουμε απλά μια φωτογραφία που τα λέει όλα…

Ο κόσμος του Τυρνάβου παρότρυνε σε όλο τον αγώνα τους παίκτες αλλά στο τέλος είπε πως δεν θέλει άλλη ισοπαλία αλλά προτιμάει ακόμη και την ήττα αν δεν μπορεί να έρθει η νίκη και ο κόσμος είναι ο καλύτερος κριτής.