Βαθμολογία

Eπέστρεψε στις νίκες ο Ιάλυσος

Στα νικηφόρα αποτελέσματα γύρισε το Σάββατο (14/11) ο Ιάλυσος, κερδίζοντας εντός έδρας τον Ατρόμητο Πειραιά με 2-0 για την 8η αγωνιστική του 4ου ομίλου της Γ' Εθνικής.

Οι Ροδίτες, που προέρχονταν από ήττα από τον Ερμή Ζωνιανών, άνοιξαν το σκορ με κοντινό σουτ του Σπάρταλη στο 27', ενώ στο 62' οι φιλοξενούμενοι έμειναν με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Μαρινάκη με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Η αριθμητική ισορροπία, πάντως, επανήλθε στο 68', καθώς αποβλήθηκε για την ομάδα του Πέτρου Μίχου ο Αθανασίου επίσης με δεύτερη κίτρινη κάρτα, αλλά όλα τελείωσαν στο 79ο λεπτό.

Σε εκείνο το χρονικό σημείο ο Σπάρταλης έβγαλε σε θέση τετ α τετ τον Κοιλιάρα και ο τελευταίος νίκησε τον Παπαδόπουλο, διαμορφώνοντας το τελικό αποτέλεσμα και με τον Ιάλυσο να πιάνει στην κορυφή τον Φωστήρα στους 19 βαθμούς.

ΙΑΛΥΣΟΣ (Πέτρος Μίχος): Λουτριώτης, Σταυλάς, Παφιάκης, Αθανασίου, Κοκκίνης, Λιόσης, Ρεκλείτης, Καρπαθάκης (35' Χειμωνέττος), Μαθιός (57' Σαχίνης), Κοιλιάρας, Σπάρταλης (82' Βολονάκης).

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ (Σταύρος Ηλιόπουλος): Παπαδόπουλος, Σιγάλας (36' λ.τρ. Κολιός), Μαρινάκης, Αριανούτσος, Δανάσης, Στρατής, Μητρόπουλος, Σιδηρόπουλος, Γεωργιάδης, Ράπτης (70' Θανόπουλος), Μάμαλος (55' Γεωργίου).