Βαθμολογία

Συνέχισε με νίκη ο Πανιώνιος Νέας Σμύρνης

Ο Πανιώνιος Νέας Σμύρνης επιβλήθηκε με σκορ 2-0 του Αγίου Θωμά και έτσι συνέχισε με νικηφόρο αποτέλεσμα.

Της Βάσως Γκατζούλη

Οι γηπεδούχοι ήταν εκείνοι που είχαν την υπεροχή και δημιούργησαν τις φάσεις και τα δύο γκολ. Για τον Πανιώνιο ο Κίτσας Π. βρέθηκε σε πολύ καλή ημέρα και δημιούργησε τις περισσότερες φάσεις. Στο 20’ έστειλε την μπάλα σύριζα στο δοκάρι.

Στο 27’ ο ίδιος παίκτης έκανε τη κεφαλιά απέκρουσε ο Πάτρας, στο ίδιο λεπτό για τον Άγιο Θωμά ο Καλούσης εκτέλεσε απευθείας το φάουλ και είδε την μπάλα να περνάει δίπλα από το κάθετο δοκάρι.

Στο 38’ έκανε το γέμισμα ο Μπαρτσάλης, πήρε ο Ράμα και έστειλε την μπάλα σε σώματα αμυντικών. Στο 40’ ο Κίτσας Π. εκτέλεσε το φάουλ, με την μπάλα να «γλύφει» το δοκάρι.

Στο 83’ ακυρώθηκε γκολ για τον Πανιώνιο για οφσάιντ, όταν ο Ελιζόπουλος Σ. έκανε το σουτ, χτύπησε η μπάλα στο δοκάρι, ο Κίτσας Π. πήρε το ριμπάουντ, έδωσε στον Βασιλείου Χ. και αυτός έκανε το γκολ που δεν μέτρησε όμως.

Ύστερα από δύο λεπτά ο Βασιλείου Β. έδωσε την πάσα στον Βασιλείου Χ., αυτός το σουτ και το 1-0. Στο 87’ ο Κίτσας Π. έβγαλε ωραία πάλι στον Βασιλείου Χ. και αυτός το σου και το τελικό 2-0.

Η τελευταία φάση στο 90’ ο Βασιλείου Β. έσωσε στον Κίτσα Γ., αυτός έκανε το σουτ αλλά απέκρουσε ο Πάτρας. Τέλος να αναφέρουμε πως η ομάδα του Αγίου Θωμά αγωνίστηκε από το 75’ με παίκτη λιγότερο, αφού ο Παλιοτζήκας δέχθηκε την δεύτερη κίτρινη. 

Πανιώνιος Νέας Σμύρνης (Αποστόλης Κορομηλάς): Ράπτης, Γκόλτσιος Ι. (78’ Ελιζόπουλος Σ.), Βασιλείου Χ., Βασιλείου Π., Σκέντζας Χ., Κίτσας Π., Μιχαλόπουλος (50’ Βασιλείου Β.), Κανής, Στρατής Β., Στρατής Γ., Δημόπουλος.

Άγιος Θωμάς (Βασίλης Κυριάκος): Πάτρας, Μπαρτσάλης, Καραούλας (78’ Παπάς), Γκουτούρας, Παλιοτζήκας, Αντωνόπουλος (58’ Καραλάϊος), Χριστιανός, Κοτολόσης, Καλούσης, Ράμα, Ράντου.

Διαιτητική τριπλέτα: Καραγιάννης, Τσούμα, Κοντοβασίλης.