Βαθμολογία

Ισοπαλία στο Κουλούρι

Βαθμούς και εντυπώσεις μοιράστηκαν το Σάββατο (14/11) ο Άρης Κουλουρίου με την Πελασγιώτιδα στο τελικό 1-1.

Της Βάσως Γκατζούλη

Οι φιλοξενούμενοι ήταν εκείνοι που έχασαν τις περισσότερες ευκαιρίες αφού από πολύ νωρίς στο 1’ ο Δαμασιώτης εκτέλεσε το κόρνερ, η μπάλα βρέθηκε στο δεύτερο δοκάρι, με τον Γελαλή να μην μπορεί να τη στείλει στα δίχτυα. Στο 10’ εκτέλεσε το κόρνερ ο Δαμασιώτης, ο Αβδουλάς πήρε την κεφαλιά και την έστειλε άουτ.

Στο 20’ προωθημένη μπαλιά του Σ. Κιου, ο Γελαλής προσπάθησε να περάσει την μπάλα πάνω από τον Δημητρίου, ο οποίος όμως απέκρουσε εντυπωσιακά.

Στο 35’ το Κουλούρι πήρε το προβάδισμα, όταν έκανε την διαγώνια σέντρα ο Σιδηρόπουλος, ο Γαρυφαλλόπουλος κατέβασε όμορφα την μπάλα και με πλασέ έκανε το 1-0.

Από εκεί και πέρα η «Πέλα» συνέχισε να πιέζει, εκτέλεσε το κόρνερ ο Αναστασίου, ο Αβδουλάς πήρε την κεφαλιά και την έστειλε άουτ. Την ίδια τύχη είχαν και τα σουτ του Κιου και του Τσέλα. Στο 70’ όμως η «Πέλα» κέρδισε πέναλτι με τον Ντάφη. Εκτέλεσε ο Αναστασίου και έφερε το ματς στα ίσα (1-1).

Στο 75’ δύο τετ α τετ χαμένα από τον Μιχαήλ και τον Γελαλή και στο 80’ ο Ντάφης έδωσε στον Αναστασίου και αυτός από κοντά δεν κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.

Άρης Κουλουρίου (Γιώργος Νεράντζης): Δημητρίου, Φασούλας, Καρλιγκιώτης Μ. (75’ λ.τ. Παπαγεωργίου), Μπακαβέλλος, Μιχόπουλος (70’ λ.τ. Χάμος), Κολομητρούσης (80’ Μπούκλας), Νεράντζης, Κατσάπας, Σιδηρόπουλος, Γαρυφαλλόπουλος, Κοττάκος.

Πελασγιώτιδα (Γιώργος Χατζής): Κιος Β., Κατσάβας, Κατράνας, Τέλιος, Μιχαήλ, Τσέλα, Αβδουλάς (60’ Ντάφης), Κιος Σ., Δαμασιώτης, Αναστασίου, Γελαλής (80’ Έξαρχος).

Διαιτητική τριπλέτα: Διαμάντης, Μακρής, Παραφέστας.