Βαθμολογία

«Διπλό» για την Μελία!

Με τους τρεις βαθμούς στις αποσκευές της επέστρεψε στη βάση της η Μελία που κέρδισε με σκορ 0-1 την Δόξα Ομορφοχωρίου.

Της Βάσως Γκατζούλη

Η ομάδα της Μελίας, κατάφερε από νωρίς στο 20’ να ανοίξει το σκορ όταν εκτέλεσε το κόρνερ ο Κατσίκης και ο Αγγελακόπουλος έστειλε την μπάλα με το στήθος στο δεύτερο δοκάρι κάνοντας το 0-1.

Στο 35’ εκτέλεσε το φάουλ ο Κατσίκης και η μπάλα πήγε στο οριζόντιο δοκάρι. Στο 40’ για τους γηπεδούχους ο Τζήμουλας πήρε την κεφαλιά και έστειλε την μπάλα στο δοκάρι.

Στο 48’ η Μελία είχε χαμένο πέναλτι, αφού το κέρδισε ο Κωσταρέλλος Μ., το εκτέλεσε ο Κωσταρέλλος Θ. και η μπάλα πήγε στο οριζόντιο δοκάρι.

Στη συνέχεια το Ομορφοχώρι πίεσε, ο Τζήμουλας στο 55’ και το 60’ έχασε δύο τετ α τετ. Στο 65’ την κεφαλιά πήρε ο Γκαμπέτας, έσωσαν επάνω στη γραμμή οι αμυντικοί. Φούκης και Ασίκογλου έκαναν τα σουτ, όμως ο Τζήμας πραγματικά αναδείχθηκε ο πολυτιμότερος του αγώνα, αφού κράτησε ανέπαφη την εστία του. Στο 91’ για την Μελία ο Χασιώτης βγήκε τετ α τετ και πλάσαρε έξω από το τέρμα.

Δόξα Ομορφοχωρίου (Μανώλης Γαραζανάκης): Μπίτης, Τζιόγκα, Ροδίτης (50’ Ιορδανίδης), Γκαμπέτας, Κανάκης, Τζαλαμπύρας, Χριστοδούλου (65’ Μπιζιώτας), Ασίκογλου, Μπαρμπής (25’ Πετρίκης), Φούκης, Τζήμουλας.

Μελία (Ηλίας Αράπης): Τζήμας, Κωσταρέλλος Δ., Κωσταρέλλος Θ., Αντωνόπουλος, Αγγελακόπουλος, Αθανασίου, Βαϊόπουλος (70’ Κωσταρέλος Δ.), Χασιώτης, Κατσίκης, Αμαρλαριώτης (75’ Νταλαμπύρας), Κωσταράς.

Διαιτητική τριπλέτα: Γιάντσης, Αθανασούλας, Πρακατές.