Βαθμολογία

Τα κατάφεραν στις καθυστερήσεις οι Ατρόμητοι

Νίκη με σκορ 3-2 πήραν οι Ατρόμητοι/Θύελλα, απέναντι στην Δόξα Αρμενίου, στο παιχνίδι που έγινε το απόγευμα του Σαββάτου, για την 6η αγωνιστική του 1ου Ομίλου της Β’ ΕΠΣΛ. Οι φιλοξενούμενοι, κατέβαλαν φιλότιμες προσπάθειες να πάρουν κάτι από το ματς και ισοφάρισαν δύο φορές μάλιστα, ωστόσο, οι γηπεδούχοι κατάφεραν να κάνουν το τελικό 3-2 στις καθυστερήσεις και να φύγουν με το τρίποντο.

Του Γιώργου Μητσιούλη

Μόλις στο 10ο λεπτό, ο Γερακίνης, άνοιξε το σκορ για την ομάδα της Λάρισας, όμως το Αρμένιο κατάφερε να ισοφαρίσει στο 30’, όταν ο Μάριους κέρδισε πέναλτι, το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Κέβιν Χιούσα, ισοφαρίζοντας σε 1-1, το οποίο ήταν και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος, οι Ατρόμητοι, μπήκαν και πάλι μπροστά στο σκορ, όταν στο 59’, ο Ζιάκας κέρδισε πέναλτι, το οποίο ο Χατζής μετουσίωσε σε γκολ, κάνοντας το 2-1, για να ισοφαρίσει και πάλι το Αρμένιο στο 65’, σε 2-2 με τον Καψούρη.

Τελικά, στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων του αγώνα, ο Μπαούσης με γυριστό σουτ, διαμόρφωσε το τελικό 3-2, δίνοντας την νίκη στην ομάδα του.

Ατρόμητοι/Θύελλα (Θοδωρής Βουτυρίτσας): Στεφούδης, Μάρης, Τσάκουλης, Τσιρογιάννης (80’ Μπαούσης), Καραδούκας (62’ Τσανάκας), Βουτυρίτσας, Πινακάς (55’ Τόπης), Γερακίνης, Χατζής, Ζιάκας, Κωστούλας.

Δόξα Αρμενίου (Τάκης Τζήκας): Κουβελάς, Μπαλούλης (30’ Χατζής, λ.τ.), Καραμπουτάκης, Σπανός, Σεσκλιώτης, Χιούσα Κ., Γκόντας, Χατζόπουλος (60’ Ψάρρας), Χιούσα Ρ., Καψούρης, Μάριους (80’ Καμπανάς).

Διαιτητής: Καρδούλας Βοηθοί: Μίχος, Ντίνου.