Βαθμολογία

Νίκη με τεσσάρα για την Ομόνοια

Η νεανική ομάδα της Ομόνοιας σημείωσε τέσσερα γκολ κόντρα στον Μελιβοιακό και πήρε τους τρεις πολύτιμους βαθμούς το απόγευμα του Σαββάτου (14/11) με σκορ 4-2.

Από την αρχή του παιχνιδιού πολύ νωρίς επέβαλε τον ρυθμό της αφού στο 4’ ο Γιαννακός βρέθηκε τετ α τετ έκανε το σουτ, απέκρουσε ασταθώς ο Βούρτουρας, το ριμπάουντ πήρε ο Γκώνας και με σουτ έκανε το 1-0. Στο 13’ οι Αγγλόπουλος και Γκώνας άλλαξαν όμορφα την μπάλα με τον τελευταίο να κάνει το σουτ και να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα (2-0).

Στην εκπνοή του ημιχρόνου ο Μελιβοιακός βρέθηκε με παίκτη λιγότερο αφού ο Γουργιώτης αποβλήθηκε για διαμαρτυρία. Στο 48’ ο Μπέτσης έξω από την περιοχή έπιασε ένα δυνατό σουτ και έκανε το 3-0. Στο 60’ κέρδισε πέναλτι ο Λαδάς, εκτέλεσε ο Καλόγυρος και έκανε το 3-1. Στο 65’ ο Καλόγυρος τσίμπησε την μπάλα, ο Λαδάς έκανε τη σέντρα, απέκρουσε με τα πόδια ο Καρακούλιας. Στο 70’ ο Αγγλόπουλος από δεξιά πλάσαρε και έκανε το 4-1 και στο 80’ για τον Μελιβοιακό, ο Καλόγηρος κέρδισε το πέναλτι και το εκτέλεσε ο ίδιος κάνοντας το τελικό 4-2.

*Η διοίκηση του Μελιβοιακού εύχεται στον παίκτη της Γιώργο Κανδυλάρη καλά στέφανα, αφού την Κυριακή (15/11) είναι ο γάμος του και καλό όνομα στο γιό του.

Ομόνοια (Λάζαρος Λαζαρίδης): Καρακούλιας, Δούρος, Κόκοβας (50’ Σταυρόπουλος), Νάνος, Μπίλλης, Κακάμης, Γκώνας, Αγγλόπουλος, Μπέτσης (65’ λ.τ. Δανιλούδης), Γιαννακός (70’ Πράττος).

Μελιβοιακός (Σπύρος Ευαγγέλου): Βούρτουρας, Μακρής (70’ Κανδηλάρης Β.), Παπαρίζος Ρ. (46’ Λόλος), Λαδάς, Γκαρανές (60’ Νούνε), Μαλαχτάρης, Γουργιώτης, Καλόγηρος, Παπαρίζος Μ., Κανδυλάρης Γ., Γκουντάρας.

Διαιτητική τριπλέτα: Νίτσας, Γκόγκος, Ντελέζος.