Βαθμολογία

Η ΑΕΛ υποδέχεται τον Ερμή Λαγκαδά

Χωρίς προβλήματα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ΑΕΛ, για το αυριανό παιχνίδι (κλειστό Αλκαζάρ, 17:00), με αντίπαλο τον Ερμή Λαγκαδά. Ο προπονητής της ΑΕΛ, Αβραάμ Παπαδόπουλος, έχει για μία ακόμη αγωνιστική όλους τους παίκτες στη διάθεσή του, έχοντας δουλέψει σκληρά τις προηγούμενες ημέρες.

Για την αυριανή αναμέτρηση εξάλλου, ο σέντερ της ΑΕΛ, Φάνης Παπακώστας σχολιάζει: «Όπως πρέπει, κοιτάμε και αυτό το παιχνίδι ξεχωριστά από τα υπόλοιπα. Έχουμε να κάνουμε με έναν έμπειρο και δυνατό αντίπαλο, όπως φαίνεται και από τα αποτελέσματα που έχει πάρει μέχρι τώρα στο φετινό πρωτάθλημα. Εμείς πρέπει να κάνουμε αυτό που ξέρουμε καλύτερα μέσα στο παρκέ για να διεκδικήσουμε τη νίκη. Το γεγονός ότι μέχρι στιγμής έχουμε πάρει μόνο θετικά αποτελέσματα δίνει επιπλέον κίνητρα στους αντιπάλους μας για να διεκδικήσουν κι αυτοί τους δύο βαθμούς σε βάρος μας. Οπότε εμείς πρέπει να παλέψουμε ακόμη περισσότερο για να τα καταφέρουμε».

Ο Φάνης Παπακώστας στέκεται εξάλλου και στην παρουσία του κόσμου: «Οι οπαδοί μας είναι η δύναμή μας. Αυτοί μας δίνουν τη δυνατότητα να παρουσιάσουμε το 110% των δυνατοτήτων μας στο παρκέ. Και για μία ακόμη φορά αύριο αυτοί μπορούν να μας στηρίξουν με τέτοιο τρόπο ώστε να συνεχίσουμε με μία ακόμη νίκη».