Βαθμολογία

Φιλική ταπείνωση και από το Λουξεμβούργο!

Όλα τριγύρω αλλάζουν και όλα τα ίδια μένουν!  Κάπως έτσι μοιάζει η κατάσταση για την Εθνική Ελλάδας, που μπορεί να θέλει να παρουσιάσει ένα ανανεωμένο και ελπιδοφόρο πρόσωπο με τον Μίκαελ Σκίμπε στον πάγκο της, αλλά για την ώρα για να γυρίσει ο ήλιος θέλει δουλειά πολλή.

Αυτό φάνηκε περίτρανα το βράδυ της Παρασκευής (13/11) για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, που γνώρισε ακόμη μία ντροπιαστική ήττα, έστω και αν πρόκειται για φιλικό ματς, με 1-0 από το Λουξεμβούργο και προβλημάτισε εντονότατα με την παρουσία της στο δεύτερο ημίχρονο.

Το γκολ ήρθε στο 90'+1 από τον Γιόακιμ και με κακή αντίδραση του προφανώς ανέτοιμου Καπίνο, αφού ο τελευταίος... σκουριάζει στον πάγκο του Ολυμπιακού, και το σφύριγμα της λήξης πρόσθεσε άλλον έναν κρίκο στην αλυσίδα των δίχως τέλος αρνητικών αποτελεσμάτων για την πάλαι ποτέ κραταιά Εθνική μας.

ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΟ: Ζουμπέρ, Σανό, Φίλιπς (67' Παγιάλ), Γκέρσον (76' Τιλ), Μάρτινς (63' Ντα Μότα), Μπενσί (90'+2 Σνελ), Γιοακίμ, Μαλζέ, Ντελγκάντο, Μουτς (85' Χoλτέρ), Γιανς.

ΕΛΛΑΔΑ: Καπίνο, Τζαβέλλας, Μήτρογλου, Βύντρα, Παπαδόπουλος, Καρέλης, Ταχτσίδης, Σιόβας (78' Μόρας), Χολέμπας (69' Αραβίδης), Σάμαρης, Πέλκας (46' Τζιόλης).