Βαθμολογία

Στην Ιταλία βρέθηκαν Αλεξούλης και Στεφανής

Στην Bologna της Ιταλίας βρέθηκαν στις 11/11/2015 οι  Αλεξούλης Ιωάννης και Στεφανής Ευάγγελος προκειμένου να παρακολουθήσουν το σεμινάριο της FIFA  στο πρόγραμμα 11+. Το FIFA 11+ είναι ένα πρόγραμμα εκγύμνασης των ποδοσφαιριστών το οποίο μετά από πολυετή έρευνα της FIFA αποδείχθηκε ότι μειώνει την πιθανότητα τραυματισμών από 40 έως 60 %.

Στο σεμινάριο επιλέχθηκαν συνολικά 20 'Ελληνες προκειμένου να γίνουν εκπαιδευτές του προγράμματος στην Ελλάδα  για λογαριασμό της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας  και της FIIFA. Την διοργάνωση του σεμιναρίου ανέλαβε  το πιστοποιημένο ιατρικό κέντρο αποκατάστασης της FIFA με την ονομασία ISOKINETIC μαζί με το Πανεπιστήμιο Θράκης σε συνδιοργάνωση με την Ε.Π.Ο. & την FIFA.

Διοργανωτής της συγκεκριμένης εκδήλωσης είναι ο γνωστός  Kyriakos Tsapralis, Sports Medicine Physician για την αποκατάσταση πολλών ποδοσφαιριστών στο ISOKINETIC της BOLOGNA. Καθηγητές του σεμιναρίου ήταν οι Dr Mario Bizzini ( FIFA 11+ project leader ) και ο Matthias Eiles από την Γερμανική Ομοσπονδία υπευθυνος του FIFA 11+.