Βαθμολογία

Χαρούμενος στη Γιουνάιτεντ ο Ντε Χέα

Σε μία «κατάθεση ψυχής» μετά τα όσα συνέβησαν το καλοκαίρι με το «ναυάγιο» της μεταγραφής του στη Ρεάλ Μαδρίτης, ο Νταβίντ Ντε Χέα φρόντισε να δηλώσει απόλυτα χαρούμενος στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, κάνοντας ιδιαίτερη μνεία στον Λουίς Φαν Χάαλ.

Ο Λουίς Φαν Χάαλ φαίνεται πως είναι ο κύριος υπαίτιος για την ολική επιστροφή του Νταβίντ Ντε Χέα στην αγωνιστική δράση και την επέκταση της συνεργασίας του με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Για μόλις λίγα λεπτά την περασμένη μεταγραφική περίοδο, η μεταγραφή του Ισπανού κίπερ στη Ρεάλ Μαδρίτης, ωστόσο μετά την αρχική απογοήτευση, ο 25χρονος δηλώνει χαρούμενος που βρίσκεται σε ένα από τους μεγαλύτερους συλλόγους στον κόσμο.

«Από την πρώτη μέρα που επέστρεψα, μετά από όσα συνέβησαν, ο Φαν Χάαλ μου έδωσε μεγάλη αυτοπεποίθηση, που είπε να παίξω, να χαλαρώσω και να συνεχίσω να κάνω αυτά που έκανα και πριν», δήλωσε αρχικά στο «ESPN».

«Ένιωσα εκείνη τη στιγμή πως το να ανανεώσω το συμβόλαιό μου ήταν το καλύτερο πράγμα που μπορούσα να κάνω. Είμαι πραγματικά χαρούμενος τώρα, σε μία από τις μεγαλύτερες ομάδες στον κόσμο, όπου αισθάνομαι τον κόσμο να με αγαπάει», προσέθεσε, για να σημειώσει: «Κανείς δεν με απογοήτευσε. Αυτά τα πράγματα συμβαίνουν. Πρέπει να κοιτάξεις μπροστά και τώρα, είμαι πολύ χαρούμενος».