Βαθμολογία

EΠΣΛ: Αποφάσεις της Πειθαρχικής Επιτροπής

Στη συνεδρίαση της 12 Νοεμβρίου 2015

Συνεδρίασε σήμερα το βράδυ, η Πειθαρχική Επιτροπή της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων, με παρόντα τα μέλη της δικηγόρους κ.κ. Μάριο Σπυράτο, Κων. Κουτσογιάννη και Δήμητρα Φροξυλιά και αφού εξέτασε τις παρατηρήσεις των διαιτητών των αγώνων του περασμένου Σαββατοκύριακου και των αγώνων του Κυπέλλου που διεξήχθηκαν την περασμένη Τετάρτη, πήρε τις παρακάτω αποφάσεις και επέβαλε τις εξής ποινές:

ΠΟΙΝΕΣ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ – ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΩΝ

Στον Ηρακλή Λάρισας για τη συμπεριφορά αξιωματούχου του στον αγώνα της 7/11/2015 με τον Απόλλων Λάρισας, επέβαλλε την χρηματική ποινή των 50 ευρώ (υπότροπος)

Στον αξιωματούχο της ομάδας Ηρακλής Λάρισας κ. Κων. Τσιουτσιούμη, για απρεπή συμπεριφορά στον αγώνα της 7/11/2015 με τον Απόλλωνα Λάρισας, επέβαλλε την ποινή αποκλεισμού από τους αγωνιστικούς χώρους για 20 ημέρες

Στον προπονητή της ομάδας Π.Ο. Ελασσόνας κ. Γεώργιο Καλτέκη για έντονη διαμαρτυρία στον αγώνα της 7/11/2015 με τον Φαλανιακό, επέβαλλε την ποινή του αποκλεισμού για 1 αγωνιστική

Στην ομάδα Κεραυνός Δέντρων, για τη συμπεριφορά οπαδών της κατά τη διάρκεια του αγώνα της 7/11/2015 με την Προοδευτική Βερδικούσιας, επέβαλλε την χρηματική ποινή των 50 ευρώ

Στην ομάδα Α.Ο. Ναρθακίου που είχε 2 αποβολές παικτών στον αγώνα της 7/11/2015 με την Αναγέννηση Φαρσάλων, επέβαλλε χρηματική ποινή 50 ευρώ (άρθρο 16 του Πειθαρχικού Κώδικα).

Στην ομάδα Κίσσαβος Συκουρίου (εφηβικό) που είχε 2 αποβολές παικτών στον αγώνα της 7/11/2015 με τον Αετό Μακρυχωρίου, επέβαλλε χρηματική ποινή 50 ευρώ (άρθρο 16 του Πειθαρχικού Κώδικα).

Στην ομάδα Άγιος Θωμάς για τη συμπεριφορά αξιωματούχου της στον αγώνα της 8/11/2015 με τον Ατρόμητο Βαμβακού, επέβαλλε την ποινή της έγγραφης επίπληξης

Στον αξιωματούχο της ομάδας Άγιος Θωμάς κ. Παύλο Νάκο, για απρεπή συμπεριφορά στον αγώνα της 8/11/2015 με τον Ατρόμητο Βαμβακούς, επέβαλλε την ποινή αποκλεισμού από τους αγωνιστικούς χώρους για 30 ημέρες.

ΔΕΚΤΗ ΕΝΣΤΑΣΗ ΑΝΤΙΚΑΝΟΝΙΚΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Η Πειθαρχική Επιτροπή έκανε δεκτή τυπικά και ουσιαστικά την ένσταση αντικανονικής συμμετοχής ποδοσφαιριστή, που υπέβαλε η ομάδα Δόξα Ομορφοχωρίου κατά της ομάδας Μελιβοιακός, στον μεταξύ τους αγώνα.

Σύμφωνα με την απόφαση, τον συγκεκριμένο αγώνα κερδίζει η ομάδα του Ομορφοχωρίου με τέρματα 3-0, ενώ η ομάδα του Μελιβοιακού μηδενίζεται και της αφαιρούνται 3 βαθμοί από τον βαθμολογικό πίνακα της τρέχουσας περιόδου. Της επιβλήθηκε επίσης χρηματικό πρόστιμο 50 ευρώ.

ΠΟΙΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ

ΠΙΣΤΟΛΑΣ Δ., Ολύμπικ – Νέες Καρυές, βιαιοπραγία κατά αντιπάλου, 3 αγωνιστικές και 30 ευρώ

ΚΟΥΤΣΟΓΙΑΝΝΗΣ Ε., Αστήρ Μελισσοχωρίου, 2η κίτρινη, 1 αγωνιστική και 10 ευρώ

ΣΦΕΤΣΟΣ Κ., Μελία, 2η κίτρινη, 1 αγωνιστική και 10 ευρώ

ΣΥΝΑΠΑΛΟΣ Χ., Προοδευτική Βερδικούσιας, 2η κίτρινη, 1 αγωνιστική και 10 ευρώ

ΚΑΡΑΝΙΚΟΛΟΣ Β., Νεάπολη Λάρισας, 2η κίτρινη, 1 αγωνιστική και 10 ευρώ

ΤΑΜΠΛΗΣ Β., Θύελλα Μεγ. Ελευθεροχωρίου, 2η κίτρινη, 1 αγωνιστική και 10 ευρώ

ΚΑΠΕΤΑΝΟΣ Χ., Ναρθάκι, εξύβριση διαιτητή + αρχηγός, 5 αγωνιστικές και 50 ευρώ

ΝΑΚΟΣ Β., Ναρθάκι, εξύβριση διαιτητή, 4 αγωνιστικές και 40 ευρώ

ΠΑΛΙΟΥΡΑΣ Δ., Δόξα Υπέρειας, 2η κίτρινη, 1 αγωνιστική και 10 ευρώ

ΔΡΥΣΤΕΛΛΑΣ Α., Κεραυνός Δρυμού, 2η κίτρινη, 1 αγωνιστική και 10 ευρώ

ΛΙΟΓΚΑΣ Χ., Κίσσαβος Συκουρίου, 2η κίτρινη, 1 αγωνιστική και 10 ευρώ (εφηβικό)

ΚΑΛΑΝΤΖΗΣ Η., Κίσσαβος Συκουρίου, 2η κίτρινη, 1 αγωνιστική και 10 ευρώ (εφηβικό)