Βαθμολογία

Βεντέτα Ιωνικού-Κηφισιάς!

Ο Ιωνικός απάντησε στην πρόσφατη ανακοίνωση της Κηφισιάς με αφορμή τη διαιτησία στη μεταξύ τους αναμέτρηση. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Έπειτα από το καθιερωμένο ρεπορτάζ αγώνα και την ανακοίνωση στο ionikosfc.gr όπου αναφέρονταν τουλάχιστον τέσσερις (4) διαφορετικές φάσεις που οδήγησαν στην αλλοίωση αποτελέσματος, το ΔΣ της Κηφισιάς πέρασε αυτή την φορά από «μονταζιέρα» ακόμα και την επίσημη ανακοίνωση του Ιωνικού. Κάνει λόγο σε δύο σημεία, πως οι άνθρωποι του Ιωνικού διαμαρτύρονται για «μία και μόνο φάση» προσπαθώντας να κατευθύνει την κοινή γνώμη, επισημαίνοντας μάλιστα ότι παραθέτει το βίντεο με την μία (!!!) επίμαχη φάση, ενώ ουσιαστικά αναγκάστηκε να το κάνει αφού αρκετές ώρες πριν η φάση είχε δει το φως της δημοσιότητας από ερασιτεχνικό βίντεο φίλων της ομάδας μας.
Ακόμα όμως κι αυτή η επιλεκτική ανάρτηση της συγκεκριμένης φάσης δικαιώνει απόλυτα τελικώς τις διαμαρτυρίες του Ιωνικού για πέναλτι και αποβολή που δεν δόθηκαν, γεγονός που επιβεβαιώνουν και όσοι είδαν το βίντεο, ενώ μάλιστα, για τον λόγο αυτό, έγινε και αναδημοσίευση του από ποδοσφαιρικούς και πολιτικούς ιστότοπους. Εύκολα μπορεί να συμπεράνει κανείς γιατί επέλεξαν να κρύψουν και τα υπόλοιπα.
Εξάλλου είναι πάγια τακτική του συλλόγου ο προπονητής της ομάδας να ασχολείται αμιγώς με το αγωνιστικό κομμάτι, κι αυτό δεν θ” αλλάξει.
Στις συνοικίες της Νίκαιας ο θυμόσοφος λαός ανέκαθεν έλεγε «τα πολλά λόγια είναι φτώχεια».
Στάλθηκε επίσημο αίτημα μέσα από το οποίο ζητείται ολόκληρος ο αγώνας, και είμαστε σίγουροι πως το αίτημα αυτό θα ικανοποιηθεί σε συνέχεια των δηλώσεων της Κηφισιάς. Στα πλαίσια αυτά η διοίκηση του Ιωνικού, δηλώνει δημόσια, πως βάζει τελεία από την δική της πλευρά στην ανοιχτή αντιπαράθεση που έχει προκύψει, θεωρώντας πως ακόμα κι ο τελευταίος παρατηρητής έχει βγάλει τα συμπεράσματά του.
Τελικώς, σπάζοντας κάθε κώδικα δεοντολογίας, μέσα από επίσημη ανακοίνωση, ονοματίστηκε και ξεφτιλίστηκε ένας δημοσιογράφος που ήταν παρών στο γήπεδο, επειδή έγραψε για μία (από τις πολλές) φάση, ότι ήταν πέναλτι. Παράλληλα σκυλεύτηκε, στο όνομα του λαϊκισμού και της φτηνής προπαγάνδας το όνομα ενός ανθρώπου που κάποιοι θρασύδειλοι δολοφόνησαν, με μοναδικό σκοπό να κατευθύνει το κοινό αίσθημα. Τελικά αυτός ο οργανισμός όντως λειτουργεί «αλλιώς»… »