Βαθμολογία

Κίνηση ανθρωπιάς για Κυζερίδη!

Έναν «Γολγοθά» ανεβαίνει -μακριά απ” τα φώτα της δημοσιότητας- ο Νίκος Κυζερίδης. Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής δίνει περήφανη μάχη με την επάρατη νόσο και είναι αναγκαία η βοήθεια για να συνεχίσει τον αγώνα του.

Ο άλλοτε άσος των Άρη, Πανηλειακού, Νάουσας, Βέροιας, Αγροτικού Αστέρα και άλλων ομάδων εδώ και τρία χρόνια έχει χτυπηθεί από καρκίνο στους λεμφαδένες και «παλεύει σε νοσοκομείο του Ντίσελντορφ της Γερμανίας.

Ο Αγροτικός Αστέρας και ο Άρης έδειξαν την ευαισθησία τους στην μεγάλη προσπάθεια που κάνει ο 45χρονος -που έχει διατελέσει και αρχηγός τους στο παρελθόν- με αποτέλεσμα να κλείσουν φιλικό, με τα έσοδα να πηγαίνουν στον Κυζερίδη, με την ευχή όλων να ξεπεράσει αυτό το μεγάλο εμπόδιο και να κερδίσει την μεγαλύτερη του μάχη… Αναλυτικά:

Η Π.Α.Ε. Αγροτικός Αστέρας ανακοινώνει ότι επικοινώνησε με τους παράγοντες του Α.Σ. Άρη και συμφώνησε για τη διεξαγωγή φιλικού αγώνα με σκοπό την ενίσχυση του πρώην άσου και αρχηγού των δύο ιστορικών ομάδων, του Νίκου Κυζερίδη, ο οποίος αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Επί του παρόντος ρυθμίζονται μεταξύ των διοικούντων διαδικαστικά ζητήματα και σύντομα θα υπάρξουν επίσημες ανακοινώσεις με τις απαραίτητες πληροφορίες. Το δεδόμενο είναι ότι η αναμέτρηση θα διεξαχθεί στο «Κλεάνθης Βικελίδης» την περίοδο των εορτών και ότι άπαντες επιθυμούν να κάνουν ότι είναι εφικτό για να στηρίξουν το Νίκο Κυζερίδη και την οικογένεια του.

Πηγή: mikriliga.com