Βαθμολογία

Δύσκολη πρόκριση για τη Νίκη Βόλου

Το «εισιτήριο» για την επόμενη φάση του Κυπέλλου ΕΠΣ Θεσσαλίας εξασφάλισε την Τετάρτη (11/11) η Νίκη Βόλου, καθώς κέρδισε εκτός έδρας τον Σαρακηνό με 1-0.

Οι γηπεδούχοι άγγιξαν το γκολ στο 12' με τον Σατελιάν να σημαδεύει εξ επαφής το δοκάρι, ενώ στο 50' η Νίκη κέρδισε πέναλτι σε φάση διαρκείας και με τον Αποστολίδη να στέλνει αρχικά την μπάλα στο δοκάρι.

Στην επαναφορά ο Τσιαμπαλής έδιωξε με το χέρι πάνω στη γραμμή το νέο σουτ του Αποστολίδη και αποβλήθηκε, ωστόσο ο Στούκας απέκρουσε την εκτέλεση του Κόλα και το 0-0 παρέμεινε.

Στο 58' οι Βολιώτες ήταν ξανά άτυχοι, αφού ο Μέτσε εκτέλεσε φάουλ, η μπάλα κόντραρε στο τείχος και κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι, όμως στο 65' ο ίδιος παίκτης με πλασέ στην κίνηση βρήκε δίχτυα και χάρισε στην ομάδα του τη νίκη και την πρόκριση.

Πάντως, ο Σαρακηνός θα μπορούσε να στείλει το ματς στην παράταση, αλλά στο 90'+2 ο Καραπλιάγκος σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι ύστερα από εκτέλεση φάουλ και το 0-1 έμεινε μέχρι το σφύριγμα της λήξης.

ΣΑΡΑΚΗΝΟΣ: Στούκας, Ρουκάς, Σουάρες-Τσιαμπαλής, Τανάγιας (61' Τσάπι), Τσορβατζής, Καραπλιάγκος, Δημακόπουλος, Στεργιόπουλος, Σατελιάν (78' Βαλέρα), Κατής, Βαΐτσης (70' Κολιαμήτρας).

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ: Παπουρτζής, Κοτίτσας (60' Κυπτίου), Πασκούλεφ, Κανταρτζής (76' Βέργος), Ναουμίδης, Αλεξανδρής, Κεμάλλι, Μέτσε, Μπαλαράμπε (90' Βουρδάκης), Κόλα, Αποστολίδης.