Βαθμολογία

Προκρίθηκε, αλλά δεν άρεσε ο ΟΦΗ

Την παρουσία του στη φάση των «16» του Κυπέλλου ΕΠΣΗ εξασφάλισε την Τετάρτη (11/11) ο ΟΦΗ, κερδίζοντας με 1-0 τους Νέους του Εργοτέλη στο «Γεντί Κουλέ».

Ο Νίκος Γκουλής χρησιμοποίησε παίκτες με μικρό χρόνο συμμετοχής έως τώρα, ωστόσο δεν πρέπει να έμεινε ικανοποιημένος, καθώς η εμφάνισή τους ήταν αρκετά μέτρια.

Η πρόκριση, πάντως, ήρθε χάρη στο γκολ που σημείωσε ο Τζέκος στο 27' με ωραία γυριστή κεφαλιά ύστερα από σέντρα του Μαρτσάκη από δεξιά, ενώ ο ίδιος παίκτης πλησίασε και σε δεύτερο τέρμα στο 50'.

Ωστόσο, το πλασέ στην κίνηση που επιχείρησε μετά από σέντρα του Δαμιανάκη σταμάτησε αρχικά ο Παναγιώτου και η μπάλα βρήκε εν συνεχεία στο οριζόντιο δοκάρι.

Τέλος, οι «ασπρόμαυροι» τελείωσαν τον αγώνα με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Πιθαρούλη με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 90'+3.

ΟΦΗ: Βλάχος, Πιθαρούλης, Κοντογιάννης, Δαμιανάκης, Παπατζίκος, Φαζός, Μαρτσάκης (84' Σακλαμάκης), Πατινιώτης, Τζέκος, Κομηνός (62' Κοιλιάρας), Ευσταθίου (78' Μπολάκης.

ΝΕΟΙ ΕΡΓΟΤΕΛΗ: Παναγιώτου, Παπουτσιδάκης (71' Μεταξάκης), Χρηστάκης, Δουλγεράκης (78’ Κασούρπι), Σηφάκης, Μπερουασβίλι, Τσακάνι, Μανουσάκης, Σταυρακάκης (54' Λυδάκης), Χαρκουτσάκης, Πολυχρονάκης.