Βαθμολογία

Ο Μπλέντι χάρισε την πρόκριση στον Φαλανιακό!

Με ένα πολύ όμορφο γκολ του Μπλέντι στο 64’ ο Φαλανιακός πήρε την πρόκριση στην επόμενη φάση του κυπέλλου της ΕΠΣΛ, αφού την Τετάρτη πέρασε το εμπόδιο του Οικονόμου Τσαριτσάνης με σκορ 1-0.

Του Χρήστου Γκατζούλη

Οι γηπεδούχοι είχαν πολύ καλή παρουσία σε όλη τη διάρκεια του ματς και στο φινάλε πανηγύρισαν ένα σημαντικό αποτέλεσμα και απέναντι σε μια ομάδα παραπάνω κατηγορίας.

Οι παίκτες του Φαλανιακού ήταν ιδιαίτερα ανταγωνιστικοί και κατάφεραν με διαρκεί πίεση και σωστές εναλλαγές της μπάλας να πάρουν την πρόκριση. Φυσικά το ματς είχε μεγάλο ενδιαφέρον καθώς όπως φαινόταν θα κρινόταν στο γκολ.

Ο Φαλανιακός στο πρώτο μέρος είχε την υπεροχή και έφτασε κάποιες φορές με αξιώσεις στην αντίπαλη εστία. Στο 24’ ο Αλεξανδρής έκανε μια σέντρα – σουτ και η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ. Οι γηπεδούχοι συνέχισαν την πίεση, ενώ από την άλλη ο Οικονόμος με πολλές αλλαγές στη σύνθεσή του δεν μπόρεσε να βρει δίχτυα.

Φάνηκε ξεκάθαρα πως οι παίκτες του Τάσου Μπεριτζά είχαν το μυαλό στο κυριακάτικο ματς πρωταθλήματος με τον Δωτιέα Αγιάς. Το συγκρότημα του Φεραίου Γιαννακού κατάφερε να πετύχει στο γκολ στο 64’ όταν ο πολύ καλός Μπλέντι, «έκλεψε» την μπάλα βρέθηκε στα δεξιά απέναντι από τον τερματοφύλακα και με ιδανικό πλασέ έστειλε την μπάλα στο βάθος της εστίας του Νούσια για το 1-0 που ήταν και το τελικό σκορ. Ο Οικονόμος προσπάθησε και με τις αλλαγές που έκανε στο τελευταίο 20λεπτο να πιέσει αλλά δεν κατάφερε να γίνει ουσιαστικό και έτσι δεν άλλαξε κάτι μέχρι το τελευταίο σφύριγμα.

Φαλανιακός (Φεραίος Γιαννακός): Πουτσιάκας, Φατούρας, Βαρσάμης, Σουλιώτης, Δαλακώνης, Λυγούρας (91’ λ.τ. Χριστιανίδης), Πανταζής Γ., Μπλέντι, Σαχίνι, Αλεξανδρής (78’ Παπαγεωργίου), Αλατάς Γ. (88’ Κόκκινος).

Οικονόμος Τσαριτσάνης (Τάσος Μπεριτζάς): Νούσιας, Καραγιάννης (46’ Παπαδήμος), Μαχαίρας, Πρίφτης, Γκαμπέτας, Σιάτρας, Σενκάϊ (46΄Τόλιος), Καψιώχας (63’ Καραγκούνης), Κωστόπουλος, Δημητρέλης, Μαστροδήμος.

Διαιτητική τριπλέτα: Μπουμαρσόπουλος, Παπαδημητρίου, Αναστασίου.