Βαθμολογία

Δεν άφησε περιθώρια ο Ηρακλής

Εύκολο έργο είχε ο Ηρακλής Λάρισας το απόγευμα της Τετάρτης, καθώς κέρδισε με σκορ 0-3 τον Τοξότη και προκρίθηκε στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ερασιτεχνών. Οι «κυανόλευκοι», ήταν καλύτεροι στο γήπεδο, γεγονός που οφείλεται και στο ότι αγωνίζονται τρεις κατηγορίες πιο πάνω από τον αντίπαλό τους και κατάφεραν χωρίς κόπο να φτάσουν σε αυτήν την νίκη.

Του Γιώργου Μητσιούλη

Οι φιλοξενούμενοι, άνοιξαν το σκορ στο 30ο λεπτό του αγώνα, όταν ο Μαυρομάτης εκτέλεσε ένα κόρνερ και ο Αρχοντής με πολύ όμορφη κεφαλιά έγραψε το 0-1, το οποίο ήταν και σκορ ημιχρόνου. Στην συνέχεια, ο Ηρακλής έχασε αρκετές ευκαιρίες, ενώ ο Τοξότης, προσπάθησε να απειλήσει κυρίως με τους Κίτσιο Κ., Μαλάκο και Ζαχαράκη.

Στο δεύτερο μέρος, ωστόσο, φάνηκε η ανωτερότητα του Ηρακλή και στο 50’, ο Τσιάτας, με ασύλληπτο σουτ έξω από την περιοχή, έστειλε την μπάλα στην εστία του Μπρούτσου, για το 0-2, ενώ τρία λεπτά αργότερα, ο Μαυρομάτης, ήταν αυτός, που ολοκλήρωσε τον θρίαμβο για την ομάδα του, διαμορφώνοντας το τελικό 0-3.

Τοξότης (Χρήστος Γκάτας): Μπρούτσος, Κίτσιος Χρ., Μαλάκος, Τσακνάκης, Κορομηλάς (57’ Πλατσάς, λ.τ.), Σαπουνάς, Τάκε Αλ. (59’ Τάκε Δ.), Τσέλα, Ζαχαράκης, Κίτσιος Κ., Κάνος (62’ Σουλτσιώτης).

Ηρακλής Λάρισας (Νίκος Αργυρούλης-Νίκος Βλαχούλης): Καλαμάτας, Σάλα (70’ Μεμάι), Αρχοντής (65’ Κατσαρός), Λιάκος, Μπαλαμώτης, Ταστεμερίδης, Μπάμης, Μαυρομάτης, Φιλίππου, Τσιάτας, Λαβαντσιώτης (60’ Σαμαράς).

Διαιτητής: Αγγελούλης Βοηθοί: Ακρίβος, Παραφέστας.