Βαθμολογία

Τον λύτρωσε ο Ιωαννίδης στην παράταση

Μέχρι την παράταση χρειάστηκε να φτάσει ο Δωτιέας Αγιάς, για να πάρει την νίκη και παράλληλα την πρόκριση απέναντι στον Π.Ο.Ε., για το Κύπελλο Ερασιτεχνών.

Οι δύο ομάδες, έμειναν στο 0-0 στην κανονική διάρκεια του παιχνιδιού, με τον Δωτιέα να κάνει κυρίως συντήρηση για το ντέρμπι κόντρα στον Οικονόμο την ερχόμενη Κυριακή. Έτσι, παρά τις προσπάθειες και των δύο πλευρών, το 0-0 παρέμεινε μέχρι και την λήξη του παιχνιδιού.

Στην παράταση, τελικά, η διαφορά κατηγορίας φάνηκε, με τον Δωτιέα να κάνει το 0-1 στο 113ο λεπτό, όταν ο Ιωαννίδης κέρδισε τον Γκουτζουρέλα και σκόραρε, δίνοντας έτσι την νίκη και την πρόκριση στην ομάδα του.

Π.Ο.Ε. (Γιώργος Καλτέκης): Γκουτζουρέλας, Κυρίτσης Γ. (115’ Νταμπώσης, λ.τ.), Γκαραβέλης, Γεωργούλας, Περτζιόνι, Συνάπαλος, Σισμανίδης, Ντούφας (85’ Μηνάς, λ.τ.), Ματούλας, Τσένος (100’ Καραμάνος), Κυρίτσης Θ.

Δωτιέας Αγιάς (Γιάννης Αλεξούλης): Μπαταβάνης, Κόκκινος, Σελήνης, Κανάκης, Παραφέστας, Τριτάρης (60’ Κόκκας), Μπαλογιάννης, Σούλι, Ιωαννίδης, Τσατσαλίδης (79’ Τσιρογιάννης, λ.τ.), Καφούσιας (77’ Ραμάι).

Διαιτητική τριπλέτα: Κορέστης, Μάνος, Τέγος.