Βαθμολογία

Θέλει Τερ Στέγκεν-Τέγιο ο Κλοπ

Από την αρχή μέχρι το τέλος δική του ομάδα θέλει να κάνει την Λίβερπουλ ο Γιούργκεν Κλοπ, που σύμφωνα με ισπανικό Μέσο στοχεύει στην απόκτηση του τερματοφύλακα της Μπαρτσελόνα, Μαρκ-Αντρέ τερ Στέγκεν αλλά και του εξτρέμ Κρίστιαν Τέγιο που τώρα είναι δανεικός στην Πόρτο.

Ο Γερμανός τεχνικός θέλει να δελεάσει τον συμπατριώτη του προσφέροντάς του πιο ενεργό ρόλο από αυτόν που έχει στην Καταλονία, αγωνιζόμενος στα παιχνίδια του Κυπέλλου και σε αυτά του Τσάμπιονς Λιγκ μόνο, κάνοντάς τον έναν από τους ποδοσφαιριστές που θέλει να επενδύσει πολλά στο μέλλον.

Αυτό που δεν αναφέρεται καθόλου είναι οι προθέσεις των «μπλαουγκράνα», οι οποίοι ναι μεν έχουν για βασικό τον Κλαούντιο Μπράβο αλλά δεδομένα πιστεύουν πως ο Τερ Στέγκεν αν δεν αποδειχθεί... νέος Νόιερ τουλάχιστον θα είναι ανάμεσα στην ελίτ στα επόμενα χρόνια.

Όσον αφορά τον Τέγιο, δείχνει να βρίσκει τα πατήματά του στην Πόρτο αλλά αυτό δεν εγγυάται πως θα παραμείνει κάτοικος Πορτογαλίας και μετά το τέλος της σεζόν. Έτσι σε περίπτωση που επιστρέψει στην Ισπανία ο Κλοπ δεν αποκλείεται να κινηθεί αστραπιαία για να εξασφαλίσει τα δικαιώματά του πριν προστεθούν κι άλλοι... μνηστήρες.