Βαθμολογία

Παρελθόν από την Καλαμαριά ο Πάππας

Απογοητευτική είναι μέχρι τώρα η πορεία της Καλαμαριάς στον 1ο όμιλο της Γ' Εθνικής και ο Απόστολος Πάππας... πλήρωσε τελικά το μάρμαρο με το τέλος της θητείας του στον πάγκο των Πόντιων.

Την Τρίτη (10/11), λοιπόν, οι δύο πλευρές έλυσαν κοινή συναινέσει τη συνεργασία τους, με τους «κοκκινόμαυρους» να ενημερώνουν ότι ο νέος προπονητής θα ανακοινωθεί την Τετάρτη (11/11), ενώ κάτι αντίστοιχο θα γίνει και με τους εφόρους του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Στη σχετική ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής: «Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΜΓΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ ευχαριστεί τον προπονητή της ποδοσφαιρικής ομάδος του συλλόγου κ. Απόστολο Πάππα για τις υπηρεσίες που προσέφερε μέχρι σήμερα στην ομάδα μας.

Μετά τα συνεχή άσχημα αποτελέσματα και την δεινή βαθμολογική θέση της ομάδος στο πρωτάθλημα Γ' Εθνικής το ΔΣ αποφάσισε να λύσει κοινή συναινέσει την από 18 Αυγούστου 2015 σύμβαση τους.

Έτσι λοιπόν μετά και την απόφαση της Γενικής συνέλευσης των μελών στις 9 Νοεμβρίου αλλά και την απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου την ίδια μέρα αύριο ημέρα Τετάρτη 11 Νοεμβρίου θα παρουσιαστούν στους ποδοσφαιριστές της ομάδος μας το νέο τεχνικό επιτελείο καθώς και οι νέοι έφοροι του τμήματος».