Βαθμολογία

Βενγκέρ: «Οι παίκτες μου αρνήθηκαν να χάσουν»

Ο Αρσέν Βενγκέρ απένειμε τα εύσημα στους παίκτες του μετά το 1-1 της Άρσεναλ με την Τότεναμ, «αποθεώνοντας» τον χαρακτήρα και την αποφασιστικότητα που έδειξαν στο δεύτερο ημίχρονο του λονδρέζικου ντέρμπι. Μεταξύ άλλων ο Αλσατός τεχνικός εξήγησε και το λόγο που αντικατέστησε τον Σάντι Καθόρλα στο ημίχρονο της αναμέτρησης στο «Έμιρεϊτς».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Αρσέν Βενγκέρ: «Η Τότεναμ ήταν ανώτερη στο πρώτο μισό, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο δείξαμε τον χαρακτήρα και την αποφασιστικότητα μιας ομάδας που δεν ήθελε να χάσει το παιχνίδι. Στο τέλος θα έλεγα πως είναι καλό αυτό το 1-1. Πρέπει να αποδώσω τα εύσημα στους παίκτες μου που αρνθήθηκαν να χάσουν.

Ο Γκιμπς έχει εξαιρετική κίνηση και συγχρονισμό όταν βρίσκεται στην μεγάλη περιοχή, αν και μερικές φορές δεν πιστεύει πως μπορεί να σκοράρει. Ο Καθόρλα ενώ ήταν καλά πριν το ματς ένιωσε μια ζάλη στο πρώτο μέρος και γι’ αυτό αντικαταστάθηκε στο ημίχρονο.

Πλέον έχουμε μπροστά μας δύο εβδομάδες λόγω της διακοπής και σε αυτό το διάστημα ελπίζω να επιστρέψουν οι τραυματίας και να μην χάσω άλλους με προβλήματα».