Βαθμολογία

ΜακΚλάρεν: «Γι' αυτό είναι ανεξήγητο το ποδόσφαιρο»

Ο Στιβ ΜακΚλάρεν παραδέχθηκε πως η Νιούκαστλ δεν έπαιξε καν ποδόσφαιρο στην έδρα της Μπόρνμουθ, παρ' όλα αυτά αναγνώρισε την προσπάθεια των αμυντικών του να υπερασπιστούν το γκολ του Αγιόθε Πέρεθ και η ομάδα να πάρει εν τέλει τη νίκη στην έδρα των «cherries» με το τελικό 1-0 που ήρθε με μια ευκαιρία στο ματς!

«Γι' αυτό είναι ανεξήγητο πολλές φορές το ποδόσφαιρο. Πήραμε μια νίκη σε ένα παιχνίδι που δεν παίξαμε καθόλου. Δεν παίξαμε ποδόσφαιρο, δεν είχαμε τον έλεγχο, δεν κάναμε τίποτα. Το μοναδικό που κάναμε ήταν να αμυνθούμε με όλες μας τις δυνάμεις. Οι παίκτες μου έδωσαν... και τη ζωή τους στην άμυνα για να υπερασπιστούμε το γκολ που πετύχαμε και τα κατάφεραν.

Τις τελευταίες εβδομάδες είχαμε κάνει κάποιες καλές εμφανίσεις όμως δεν παίρναμε τα αποτελέσματα που μας άξιζαν. Σήμερα, παίξαμε πολύ άσχημα, όμως πήραμε τους βαθμούς και είναι θετικό. Η αλήθεια πάντως είναι ότι όποιο κι αν είναι το αποτέλεσμα, είτε αυτό είναι νίκη, είτε ισοπαλία, είτε ήττα, πάντα θα υπάρχει ένα “αλλά” που θα πρέπει να φτιάξουμε.

Ο Ρομπ Έλιοτ έκανε σωτήριες επεμβάσεις, ήταν από τους πιο θετικούς του παιχνιδιού και είναι σημαντικό αυτό τη στιγμή που κλήθηκε να προσφέρει κι έκανε τέτοια εμφάνιση.

Το να βλέπεις πλέον πως η ομάδα σου βγήκε από τη ζώνη του υποβιβασμού είναι ό,τι καλύτερο για την αυτοπεποίθηση ενόψει της συνέχειας. Το βλέπεις και λες “οκ, ας συνεχίσουμε, μπορούμε...”. Αυτός είναι ο στόχος και όλα γίνονται γι' αυτό» ήταν τα λόγια του ΜακΚλάρεν.