Βαθμολογία

Στάθηκε στην κούραση ο Σκέντζος

Ο Άρης πήρε τη νίκη επί της Κοζάνης, αλλά δεν εντυπωσίασε, με τον Ανδρέα Σκέντζο να στέκεται στην κούραση, αλλά και στην καλή αμυντική λειτουργία του αντιπάλου.

Αν και τόνισε ότι δεν θέλει να χρησιμοποιήσει την κόπωση ως δικαιολογία, ο βοηθός του Νίκου Αναστόπουλου τόνισε ότι τα συνεχόμενα ματς επηρέασαν του παίκτες. Αναλυτικά τα όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου:

Για τον αγώνα: «Ξεκινήσαμε καλά στο πρώτο δεκάλεπτο. Όσο περνούσε η ώρα όμως, είχαμε μία πτώση στην απόδοση μας. Ο αντίπαλος έκλεισε καλά τους χώρους και δεν μπορούσαμε να δημιουργήσουμε ευκαιρίες, όπως σε προηγούμενα παιχνίδια. Προερχόμαστε από τρία συνεχόμενα ματς και κάθε φορά ο αντίπαλος μας, από ρεπό. Έτσι, μας βρίσκει κουρασμένους. Δεν αποτελεί δικαιολογία, αλλά είναι η αλήθεια».

Για το κατά πόσο έμεινε ικανοποιημένος από τις φάσεις του Άρη στο πρώτο μέρος: «Όσο περνούσε η ώρα, ερχόταν η κούραση και δεν μπορέσαμε να δημιουργήσαμε όσες ευκαιρίες είχαμε σε άλλα παιχνίδια. Αυτό βέβαια δεν είναι μόνο αποτέλεσμα της κούρασης, αλλά και του γεγονός ότι ο αντίπαλος έκλεισε καλά τους χώρους».

Για την πολύ καλή απόδοση του Ν' Λουντούλου σε ένα ακόμη ματς: «Πάει πολύ καλά. Έτσι είναι οι αλλαγές. Να μπαίνουν, να βοηθούν την ομάδα ή ακόμα να δίνουν και βαθμούς, όπως έγινε σήμερα».

Για την Κοζάνη και την εικόνα της σε σύγκριση με προηγούμενους αντιπάλους της ομάδας: «Είναι μία πολύ καλή ομάδα, με καλό σύνολο. Παίζει καλά στην άμυνα, κλείνει τους χώρους και για αυτό μας δυσκόλεψε σήμερα».