Βαθμολογία

Διπλό με ανατροπή

Σπουδαία εκτός έδρας νίκη και με ανατροπή μάλιστα, πήρε ο Ατρόμητος Βαμβακούς, που κέρδισε με σκορ 1-3 τον Άγιο Θωμά, για τον 3ο Όμιλο της Β’ ΕΠΣΛ.

Οι γηπεδούχοι, άνοιξαν το σκορ στο 25ο λεπτό, όταν ο Ράμα κέρδισε ένα πέναλτι, το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Καλούσης σημειώνοντας το 1-0. Παρ’ όλα αυτά, η χαρά τους δεν κράτησε για πολύ, καθώς στο 35’, ο Πέτσας έφερε το παιχνίδι στα ίσια για την Βαμβακού, σημειώνοντας το 1-1.

Στο δεύτερο ημίχρονο, η Βαμβακού, έκανε την ανατροπή, σημειώνοντας το 1-2, με τον Ανδρεόπουλο, που έγινε κάτοχος της μπάλας και σκόραρε μετά από απόκρουση του Πάτρα, σε εκτέλεση πέναλτι του Μακρή. Από εκεί και πέρα, το τρίτο γκολ για τους φιλοξενούμενους, ήταν πολύ περίεργο, καθώς ο Άγιος Θωμάς κέρδισε ένα πέναλτι, το οποίο εκτέλεσε ο Καλούσης, στέλνοντας την μπάλα στο δοκάρι και αυτήν στην συνέχεια πήρε κατεύθυνση προς το κέντρο, με αποτέλεσμα ο Ατρόμητος να βγει στην αντεπίθεση κι ο Πέτσας να σημειώσει το 1-3, το οποίο ήταν και το τελικό σκορ.

Άγιος Θωμάς (Βασίλης Κυριάκος): Πάτρας, Μπαρτζιάλης, Γκουντούρας, Κοτολούσι, Τσιόγκαρης (65’ Κουτσάκης), Χριστιανός, Πάντου, Καραγιάννης Ι., Καραούλας (46’ Καραγιάννης Σ.), Καλούσης, Ράμα.

Ατρόμητος Βαμβακούς (Χρήστος Ανδρεόπουλος): Παλαμίδας, Μουτκανάς (60′ Κατσανάκης), Αρσενόπουλος Ευάγγ. (75′ Αρσενόπουλος Β.), Γκούνης, Ακρίβος, Βόπης, Φλώρος, Μορφογιάννης, Πέτσας (85′ Μαργαριτόπουλος), Ανδρεόπουλος Χρ., Μακρής.

Διαιτητής: Κυρίτσης Βοηθοί: Κουμάρογλου, Ρουπέλας.

Γιώργος Μητσιούλης