Βαθμολογία

Σόλο Καζάνι και πρωτιά

Νίκη με σκορ 2-1 πήρε η Κοιλάδα απέναντι στον Μαχητή Τερψιθέας και βρίσκεται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα του 3ου Ομίλου της Β’ ΕΠΣΛ, όπου και συγκατοικεί με την Αναγέννηση Φαρσάλων, έχοντας από κοινού 11 βαθμούς.

Αν και οι φιλοξενούμενοι απείλησαν πρώτοι, έχοντας δοκάρι με τον Καμπουρογιάννη στο 7’, οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που ευτύχησαν να ανοίξουν το σκορ, όταν στο 27’, ο Γκέρσι Καζάνι κέρδισε πέναλτι, το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο ίδιος, κάνοντας το 1-0, το οποίο παρέμεινε μέχρι και την λήξη του πρώτου μέρους.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Μαχητής, ισοφάρισε σε 1-1 στο 52’, με κεφαλιά του Σκαφιδά, έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Κατσή. Παρ’ όλα αυτά, ο Κέιβιν Καζάνι, κατάφερε να πετύχει κι άλλο τέρμα και να διαμορφώσει το τελικό 2-1, στο 76ο λεπτό της αναμέτρησης.

Κοιλάδα (Θοδωρής Εμμανουήλ): Τέρπος, Σδράλης, Αβραμούλης, Τσιαδήμος (46’ Τέλιος), Ανδρεάκης, Τριανταφύλλου, Καζάνι Κέϊβιν, Καζάνι Γκέρσι, Ευθυμιάδης, Γκομοσίδης (75’ Νικολαΐδης), Σαρούδης (60’ Πιστάλης).

Μαχητής Τερψιθέας (Βαγγέλης Στεφανής): Κουτσογιαννούλης, Δολμές, Κολοκυθόπουλος, Σκαφιδάς (85’ Σιδέρης), Ηλιόπουλος, Σεΐζης, Αργυρούλης, Χονδροδήμος, Καμπουρογιάννης, Κατσής (53’ Πατσιούρας Δημ.), Πατσιούρας Νικ. (65’ Χατζηκαμαγιάννης).

Διαιτητής: Γιάντσης Βοηθοί: Καραμούστος, Κακάνης.

Γιώργος Μητσιούλης