Βαθμολογία

Πήγε να κάνει τα εύκολα δύσκολα

Νίκη με σκορ 4-2 πήρε ο Άρης Κουλουρίου, απέναντι στην ομάδα της Χαραυγής, για την 5η αγωνιστική του 3ου Ομίλου της Β’ ΕΠΣΛ. Οι γηπεδούχοι, αν και πήραν προβάδισμα στο σκορ με 3-0, παραλίγο να ισοφαριστούν, μιας και η ομάδα της Λάρισας, κατάφερε να μειώσει σε 3-2.

Συγκεκριμένα, στο 15ο λεπτό, ο Συρούκης, έκανε το 1-0 για το Κουλούρι, ενώ στην συνέχεια, ο Κολομητρούσης με δύο προσωπικά τέρματα ανέβασε το σκορ στο 3-0. Παρ’ όλα αυτά, η Χαραυγή, κατάφερε να μειώσει σε 3-2, με δύο προσωπικά τέρματα του Μάνου Πετράκη, στο 33’ και στο 35’, με το 3-2, να παραμένει μέχρι και το τέλος του πρώτου μέρους.

Στο δεύτερο ημίχρονο, το Κουλούρι, κατάφερε να φτάσει σε ένα ακόμη τέρμα, με τον Σιδηρόπουλο, που διαμόρφωσε το τελικό 4-2 στο 63’, διασφαλίζοντας έτσι την νίκη για την ομάδα του.

Άρης Κουλουρίου (Γιώργος Νεράντζης): Δημητρίου, Μιχόπουλος (46’ Κατσάμπας), Χάμος, Φασούλας, Μπακαβέλος (80’ Παπαγεωργίου), Συρούκης, Νεράντζης, Κολομητρούσης, Σιδηρόπουλος, Κοττάκος, Γαρυφαλλόπουλος (65’ Δέλλας).

Χαραυγή: Ντριβαλάς, Ζυγούρης, Βαρσάμης, Τσανάς, Πετράκης Χρ. (75’ Καράτζης), Βιτσάνι, Περιτογιάννης, Γκουτζαμπασούλης (30’ Κεραμιδάς, 70’ Μακρής, λ.τ.), Παππάς, Σκοτεινιώτης, Πετράκης Εμ.

Διαιτητής: Μπουρονίκος Βοηθοί: Κωστής, Κοτούμπας.

Γιώργος Μητσιούλης