Βαθμολογία

Δεν τα κατάφερε ο Οικονόμος

Η ομάδα της Τσαριτσάνης ηττήθηκε με σκορ 1-0 από τον Πιερικό εκτός έδρας, μένοντας μακριά από τον καλό της εαυτό και παράλληλα μακριά από τις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.

Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης πέτυχε ο Γεωργίου με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 68'. Ο Πιερικός είχε την υπεροχή, δημιούργησε κάποιες καλές ευκαιρίες για γκολ χωρίς όμως να έχει την κατάλληλη αποτελεσματικότητα.

Ο Οικονόμος απείλησε δύο φορές στο πρώτο μέρος, όμως στην επανάληψη δεν κατάφερε να κάνει επικίνδυνες φάσεις μπροστά από τον αντίπαλο τερματοφύλακα. Έτσι ήρθε αυτό το αποτέλεσμα που δεν έδωσε κάτι στο συγκρότημα του Τάσου Μπεριτζά.

Πιερικός (Νίκος Ζαλίκας): Φιρινίδης, Κουρούπης, Ανδρέου, Ιορδανίδης, Παπουτσογιαννόπουλος, Πέεφ, Κωνσταντίνου, Γεωργίου (82′ Τσιώλης), Μ. Παπαδόπουλος (69′ Τροΐρης), Καράμπελας, Τσεβάς (88′ Κώτσιας).

Οικονόμος Τσαριτσάνης (Τάσος Μπεριτζάς): Γούπος, Καραγιάννης, Κορομηλάς, Σιάτρας, Μαχαίρας, Μπαλής (75’ Γκαμπέτας), Αγρόδημος, Σενκάϊ (75’ Κωστόπουλος), Γκαραγκούνης (80’ Δημητρέλης), Καραβασίλης, Βούζας.

Διαιτητή τριπλέτα: Γκουγκούδης, Γκαϊντατζής, Αναστασιάδης (Σερρών).