Βαθμολογία

Πρώτη εντός έδρας ήττα για τον Δωτιέα Αγιάς

Ο Δωτιέας Αγιάς γνώρισε την πρώτη του φετινή εντός έδρας ήττα με γκολ – πέναλτι (0-1) κόντρα στην Πύδνα Κίτρους στο 44’

Αποστολή στην Αγιά: Βάσω Γκατζούλη

Το παιχνίδι ήταν καλό με την ομάδα της Αγιάς να παρουσιάζεται κακή στο πρώτο μέρος να δίνει πολλούς χώρους στους φιλοξενούμενους που κατάφεραν στο 44’ να ανοίξουν το σκορ όταν ο Μπαταβάνης ανέτρεψε τον Τσιούνη, το πέναλτι ανέλαβε να εκτελέσει ο Πετρουζέλης και έκανε το 0-1.

Η ομάδα της Πύδνας έδειξε μεγάλη σοβαρότητα στον αγωνιστικό χώρο, είχε υπέρ της και τα τρία στοιχεία που κάνουν αξιόλογη μία ομάδα, την δύναμη, την τεχνική και την ταχύτητα.

Η ομάδα της Αγιάς μεταμορφώθηκε στο δεύτερο ημίχρονο, μπήκε και το μεγάλο της χαρτί ο Τσατσαλίδης, δημιούργησε φάσεις χωρίς όμως να μπορέσει ποτέ να στείλει την μπάλα στα δίχτυα. Πολύ νωρίς στο 8’ φάουλ εκτέλεσε ο Κόλλα, καλή κεφαλιά από τον Δημητρίου μπλόκαρε ο Μπαταβάνης.

Στο 20’ καλό σουτ από τον Τσιούνη η μπάλα πέρασε άουτ. Στο 25’ εκτέλεσε κόρνερ ο Τσιρογιάννης, πήρε την κεφαλιά ο Γούτος και η μπάλα πέρασε άουτ.

Πολύ καλή στιγμή στο 31’ για το Κίτρος έκανε τη σέντρα ο Κόλλα, την προβολή ο Κυπαρίσσης η μπάλα ελάχιστα άουτ. Στο 36’ έκανε τη σέντρα ο Πετρουζέλης, ο Τσιούνης πήρε την κεφαλιά από κοντά άουτ.

Η καλύτερη στιγμή για την Αγιά στο 52’, ο Τσακάλι έκανε το γύρισμα με κεφαλιά, εξ’ επαφής βρέθηκε ο Ραμάϊ έκανε το σουτ έσωσε πάνω στην γραμμή ο Δημητρίου. Στο 65’ ο Καρβούνης έπιασε ένα καλό σουτ, έβγαλε σε κόρνερ ο Ταταρίδης.

Στο 73’ ο Τσιούνης έκανε το σουτ μπλόκαρε ο Μπαταβάνης. Στο 87’ ο Τσιούνης που ξεχώρισε, είχε διπλή ευκαιρία, έκανε το σουτ εξ’ επαφής, απέκρουσε ο Μπαταβάνης στιγμιαία, ξανά πήρε το ριμπάουντ ο Τσιούνης και έστειλε την μπάλα άουτ.

Δωτιέας Αγιάς (Γιάννης Αλεξούλης): Μπαταβάνης, Παππάς (74’ Κορλός), Γούτος, Τσακάλι, Κόκκας, Σούλι, Ιωαννίδης (51’ Τσατσαλίδης), Ντακούλας, Ραμάϊ, Τσιρογιάννης, Καρβούνης (81’ Καφούσιας).

Πύδνα Κίτρους (Απόστολος Στύλος): Ταταρίδης, Λαζαρίδης, Κόλλα, Δημητρίου, Στούμπος, Πετρουζέλης, Καραγκούνης (77’ Όττα), Δήμας, Τσιούνης, Κυπαρίσσης (91’ Κολαξίδης), Σελοχάρι (62’ λ.τ. Μακράκης).

Διαιτητική τριπλέτα: Δραγούσης, Τσαμπαζάκης, Αβραμίδης (Κιλκίς).

*Η ομάδα της Πύδνας ευχαριστεί για την φιλοξενία και θα ανταποδώσει στον δεύτερο γύρο.