Βαθμολογία

«Ναι» στο Γιουρόπα Λιγκ ο Κλοπ

Την άποψη ότι η Λίβερπουλ μπορεί να διαχειριστεί εξίσου εύκολα τα παιχνίδια της τόσο στην Πρέμιερ Λιγκ, όσο και το Γιουρόπα Λιγκ, εξέφρασε ο Γιούργκεν Κλοπ, ο οποίος ωστόσο δεν έκρυψε ότι το γεγονός ότι δεν υπάρχει διακοπή, ίσως αποτελέσει ένα πρόβλημα.

Καμία ανησυχία δεν υπάρχει από τον Γιούργκεν Κλοπ για το γεγονός ότι η Λίβερπουλ αγωνίζεται Πέμπτη-Κυριακή, λόγω των υποχρεώσεών της στο Γιουρόπα Λιγκ.

Ο Γερμανός τεχνικός υπογράμμισε πως όλες οι ομάδες μπορούν να αντεπεξέλθουν σε ένα τέτοιο πρόγραμμα, μόνο που στην Αγγλία τα πράγματα είναι λίγο πιο δύσκολα λόγω του γεγονότος ότι δεν υπάρχει χειμερινή διακοπή.

«Εάν νομίζετε πως έχουμε τόσα πολλά παιχνίδια, τότε να σταματήσουμε να παίζουμε τα Χριστούγεννα. Αυτή η διοργανώσει, για καμία ομάδα στον κόσμο, δεν είναι ένα πρόβλημα. Μόνο επειδή δεν υπάρχει διακοπή υπάρχει ίσως ένα πρόβλημα», δήλωσε αρχικά.

«Για τη στιγμή, όλα είναι εντάξει. Υπάρχουν πολλά παιχνίδια, αλλά το Γιουρόπα Λιγκ δεν είναι πρόβλημα για της αγγλικές ομάδες. Όχι. Το γεγονός ότι δεν υπάρχει διακοπή ίσως να είναι το πρόβλημα», σημείωσε, για να προσθέσει: «Δεν είναι ένα πρόβλημα για εμένα επειδή ήξερα γι' αυτό από πριν. Αλλά το Γιουρόπα Λιγκ είναι μία σπουδαία διοργάνωση και μου αρέσει».