Βαθμολογία

Κορυφή χωρίς να ιδρώσει

Μια εύκολη σχετικά νίκη κατάφερε να πάρει ο Απόλλωνας Λάρισας, που κέρδισε με σκορ 3-0 τον Ηρακλή Λάρισας, το απόγευμα του Σαββάτου, στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα της μεγάλης ερασιτεχνικής κατηγορίας του Νομού μας. Έτσι, η ομάδα της Φιλιππούπολης, έπιασε στην βαθμολογία τον Αχιλλέα Φαρσάλων, που έμεινε στο 0-0, απέναντι στην Δήμητρα Γιάννουλης.

Του Γιώργου Μητσιούλη

Ο Απόλλωνας, κατάφερε να σκοράρει στην πρώτη του επίθεση, καθώς μόλις στο 9ο λεπτό του αγώνα, ο Μπόντε, με διαγώνιο σουτ, έγραψε το 1-0, βάζοντας μπροστά στο σκορ την ομάδα του από πολύ νωρίς στο παιχνίδι.

Το σκορ αυτό, παρέμεινε μέχρι και την λήξη του πρώτου ημιχρόνου, χωρίς στην συνέχεια να συμβεί κάτι το αξιοσημείωτο, με το νεανικό σύνολο του Ηρακλή να προσπαθεί να βγει στην επίθεση με αξιώσεις, χωρίς ωστόσο να καταφέρει να φτάσει στο γκολ.

Στο δεύτερο μέρος, ο Απόλλωνας, «καθάρισε» το παιχνίδι, πετυχαίνοντας ακόμη δύο τέρματα. Συγκεκριμένα, στο 57ο λεπτό, ο Κουβελάς, σε μια προσπάθειά του, ανατράπηκε στην αντίπαλη περιοχή, κερδίζοντας πέναλτι. Την εσχάτη των ποινών, ανέλαβε να εκτελέσει ο ίδιος παίκτης, που κέρδισε τον Καλαμάτα και σημείωσε το 2-0.

Το τελικό 3-0 για τον Απόλλωνα, διαμόρφωσε στο 66ο λεπτό, ο Θανάσης Παλάσκας, ο οποίος, ολοκλήρωσε με τον καλύτερο τρόπο την εύκολη νίκη για την ομάδα του.

Απόλλων Λάρισας (Μιχάλης Ζιώγας): Μπρέλλας, Νάτσης, Κολιός, Φλώρος, Γιαννακόπουλος, Κουρδής (65’ Νάστας), Κούρο (60’ Κόλα), Παλάσκας, Μπόντε, Κολοβός (50’ Αντωνόπουλος), Κουβελάς.

Ηρακλής Λάρισας (Νίκος Αργυρούλης-Νίκος Βλαχούλης-Κώστας Τσιουτσιούμης): Καλαμάτας, Λιάκος, Μπαλαμώτης, Πότσης, Αρχοντής, Ταστεμερίδης (55′ Μαυρομάτης), Παπαδάμου (80′ Κατσαρός), Ντονούδης, Τσιάτας, Φιλίππου (63′ Λαβαντσιώτης), Μπάμης.

Διαιτητής: Τσιτσανούδης Βοηθοί: Νατσιούλας, Καραμπούλας.