Βαθμολογία

Χωρίς πρόβλημα η Αναγέννηση

Εύκολο απόγευμα είχε η Αναγέννηση Φαρσάλων, που κέρδισε με σκορ 2-0 το Ναρθάκι, σε ένα παιχνίδι με έντονο το τοπικό στοιχείο της περιοχής των Φαρσάλων.

Οι γηπεδούχοι, μπήκαν μπροστά στο σκορ στο 44ο λεπτό, όταν ο Τζερεμές, βρήκε με ωραία πάσα τον Ζαγγανά, που σημείωσε το 1-0, το οποίο ήταν και σκορ ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος, η Αναγέννηση, έφτασε και σε δεύτερο τέρμα, ασφαλίζοντας έτσι την νίκη της, όταν στο 70’, ο Απόστολος Τσιάμπας, διαμόρφωσε το τελικό 2-0. Τέλος, να σημειωθεί ότι από την ομάδα του Ναρθακίου, αποβλήθηκαν ταυτόχρονα στο 73ο λεπτό, οι Χρήστος Καπετάνος και Νάκος, με απευθείας κόκκινη κάρτα, για εξύβριση του διαιτητή.

Αναγέννηση Φαρσάλων (Νίκος Θεοχαρόπουλος): Γκατζανάς, Συμεωνίδης, Μπουλάρι, Μπόγκας, Βότσης, Προσμίτης, Ζαγγανάς (60’ Κούμπρια), Μουτκανάς Θ., Αρβανιτοζήσης Δ. (85’ Τσιάμπας Απ.), Τζερεμές, Νταφόπουλος (60’ Δημητρόπουλος).

Ναρθάκι (Σάκης Τσιάρας): Ατόσογλου, Ραπτοτάσιος, Παπανικολάου, Καπετάνος Γ., Νάκος, Καπετάνος Χρ., Μανταλιάς (90’ Οικονόμου), Μπασδάνης (82’ Πουρνάρας), Τσιάρας, Παλαμίδας (90’ Λελεντζής Στ.), Μπουλούτσος.

Διαιτητής: Κοντοβασίλης Βοηθοί: Μακρής, Κοτούμπας.

Γιώργος Μητσιούλης