Βαθμολογία

Ένα «κεραυνός» ήταν αρκετός

Νίκη με σκορ 1-0 πήρε ο Κεραυνός Δένδρων, απέναντι στην Προοδευτική Βερδικούσιας, για την 6η αγωνιστική του 2ου Ομίλου της Β’ ΕΠΣΛ, σε ένα παιχνίδι, το οποίο ωστόσο σημαδεύτηκε από την ένταση που κυριάρχησε στο δεύτερο μέρος.

Τα Δένδρα, άνοιξαν το σκορ στο 40ο λεπτό, όταν ο Τσούσος σημείωσε το 1-0, έπειτα από πάσα του Γκαντρή. Μάλιστα, στο πρώτο ημίχρονο, οι γηπεδούχοι, είχαν και δύο δοκάρια, με τους Τσούτσο και Γκαντρή, σε μια φάση διαρκείας.

Στο δεύτερο μέρος, ο Σινάπαλος, αποβλήθηκε για την Βερδικούσια, ενώ στην συνέχεια είχαμε ένταση στο παιχνίδι και διακοπή περίπου 15 λεπτών. Τέλος, οι φιλοξενούμενοι, έχουν αρκετά παράπονα από την διαιτησία, ενώ απείλησαν κυρίως με τους Μιχαλέ και Κουμαντζέλη, χωρίς ωστόσο να καταφέρουν να πετύχουν κάποιο τέρμα.

Κεραυνός Δένδρων (Χρήστος Τασιούλας-Φάνης Μπαντραλέξης): Κωστόπουλος, Αγγέλης, Κουτσογιάννης, Τασιούλας, Σκριάπας, Γκάτης, Καλέσης (80’ Βίρης), Τσούτσος, Βόραδας (75’ Βούλγαρης), Γκαντρής (75’ Αργυρίου), Μπακού.

Προοδευτική Βερδικούσιας (Κώστας Μπακλαβάς):  Δαούλας Δ., Κατίνας, Στατήρης (65′ Κουμαντζέλης), Μούμος (70′ Μαντζαρής), Θάνος, Οικονόμου Ν. του Αθ., Καρκατσέλας Σ., Σινάπαλος, Δαούλας Ευθ. (65′ Δήμκος), Μιχαλές, Οικονόμου Ν. του Γ.

Διαιτητής: Στεργίου Βοηθοί: Μπούτος, Αθανασούλας.

Γιώργος Μητσιούλης