Βαθμολογία

Εύκολο απόγευμα για την Νεάπολη

Σε τροχιά κορυφής, συνέχισε να βρίσκεται η ομάδα της Νεάπολης, μετά το διπλό που πήρε μέσα στο Μεγάλο Ελευθεροχώρι, απέναντι στην τοπική Θύελλα με σκορ 0-3.

Η ομάδα της Λάρισας, άνοιξε το σκορ με τον Ευαγγέλου, που στο 15’, σημείωσε το 0-1, ενώ οι γηπεδούχοι, έχασαν μεγάλη ευκαιρία για ισοφάριση στο 40ο λεπτό, όταν ο Μάρκος Βαλιάκος είχε δοκάρι. Στο 42’, η Νεάπολη έμεινε με 10 παίκτες, καθώς αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Καρανικολός.

Στο δεύτερο μέρος, η Θύελλα, είχε ακόμα ένα δοκάρι, στο 62ο λεπτό, με τον Ηλία Λυμπίκη, ενώ στο 65’, έμεινε κι αυτήν με 10 παίκτες, καθώς αποβλήθηκε ο Τάμπλης κι αυτός με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Τελικά, η Νεάπολη, κατάφερα να φτάσει σε ακόμη δύο τέρματα, όταν ο Βράνας στο 70’ και ο Γκρέτσης στο 75’, διαμόρφωσαν το τελικό 0-3.

Θύελλα Μεγάλου Ελευθεροχωρίου (Στέφανος Μπόρας): Γιαννάκος Α. του Ι., Δαλώσης (70’ Μπρέλλας), Μητούλας, Γραμμένος Α., Λυμπίκης Α., Γεωργάκης, Βαλιάκος Μ., Λυμπίκης Η., Τάμπλης, Μούσιος (80’ Ξφτέρης), Γιαννάκος Α. του Α. (46’ Γραμμένος Χρ.).

Νεάπολη: Μόσιαλος, Κοτσίρας, Συγγούνας, Καρανικολός, Ζάρρας, Μπουχλαριώτης, Καλόγηρος, Βράνας, Ζαφειράκης (80’ Ηλίας), Σπανός (70’ Γκρέτσης), Ευαγγέλου (65’ Κοσμάς).

Διαιτητής: Κεραμίδας Βοηθοί: Τάνας, Κοντοβασίλης.

Γιώργος Μητσιούλης