Βαθμολογία

«Του έτριξαν τα δόντια»

Ευρεία νίκη με σκορ 5-1 πήραν οι Λύκοι απέναντι στον Διογένη, για την 5η αγωνιστική του 1ου Ομίλου της Β’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας και με το αποτέλεσμα αυτό, έφτασαν τους 10 βαθμούς, ισοβαθμώντας στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα με το Κιλελέρ και το Μελισσοχώρι.

Οι γηπεδούχοι, μπήκαν ορεξάτοι στο γήπεδο και άνοιξαν το σκορ στο 6’ με τον Αλεξανδρή που σημείωσε το 1-0, ενώ στο 21’, ο Καγιαμπασλίδης έκανε το 2-0. Τρία λεπτά αργότερα, ήρθε η σειρά του Μαυροδήμου να σκοράρει, για το 3-0, ενώ λίγο πριν το ημίωρο της αναμέτρησης, ο ίδιος παίκτης, ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 4-0, το οποίο παρέμεινε μέχρι και την ανάπαυλα του ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος, οι φιλοξενούμενοι, κέρδισαν πέναλτι για χέρι στο 70ο λεπτό, το οποίο εκτέλεσε ο Τσιτόγλου, αλλά ο Κακαρδάκης μάντεψε σωστά και απέκρουσε. Τελικά, ο Τσιτόγλου, κατάφερε να πετύχει γκολ, πέντε λεπτά αργότερα, μειώνοντας πρόσκαιρα σε 4-1 για τον Διογένη. Οι Λύκοι όμως, δεν είχαν πει την τελευταία λέξη, μιας και ο Δάλλας, κατάφερε να πετύχει κι άλλο τέρμα, διαμορφώνοντας το τελικό 5-1, στο 85ο λεπτό.

Λύκοι (Λευτέρης Λελέδης-Σάκης Καλαμάς): Κακαρδάκης, Καψάλης, Τζήμας (57’ Ποντίκας), Βάνης, Τσιάρας, Ντριβαλάς, Βασιλόπουλος, Δάλλας, Καγιαμπασλίδης, Αλεξανδρής (60’ Σκύφτας), Μαυροδήμος (47’ Γεωργούλας).

Διογένης (Γιώργος Κύργιας): Μητρόπουλος, Αδάμου, Κύργιας, Κολώνας (65’ Λαδέρης, λ.τ.), Μιχαήλ, Μάγγος, Μπαλοδήμος, Καραγιάννης, Αλντίνιο (50’ Βουλγαράκης, λ.τ.), Κύρκος, Τσιτόγλου.

Διαιτητής: Κυρίτσης Βοηθοί: Ντίνου, Καλισόπουλος.

Γιώργος Μητσιούλης