Βαθμολογία

Ανατροπή και «άσος» για τον Μελιβοιακό

Νίκη με σκορ 1-0 πήρε ο Μελιβοιακός, απέναντι στην Δόξα Ομορφοχωρίου, για την 5η αγωνιστική, του 1ου Ομίλου της Β’ ΕΠΣΛ. Οι φιλοξενούμενοι του Μανώλη Γαραζανάκη, ενώ κατόρθωσαν να ανοίξουν το σκορ και να προηγηθούν από τα πρώτα λεπτά, είδαν στην συνέχεια τους γηπεδούχους να ισοφαρίζουν και να κάνουν την ανατροπή στα τελευταία λεπτά.

Συγκεκριμένα, η Δόξα, μπήκε μπροστά στο σκορ, όταν μόλις στο 10ο λεπτό, ο έμπειρος επιθετικός Κώστας Τζήμουλας, άνοιξε τον λογαριασμό, σημειώνοντας το 0-1. Στην συνέχεια, ο Μελιβοιακός, έχασε ευκαιρίες με τους Λαδά, Καλόγηρο και Μπάτσικα να μην μπορούν να σκοράρουν, με το σκορ αυτό να μένει μέχρι και την ανάπαυλα του ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος, ο Μελιβοιακός, συνέχισε να πιέζει, θέλοντας να φτάσει στο γκολ, κάτι που τελικά έγινε, όταν στο 80ο λεπτό, ο Μιχάλης Παπαρίζος, βρήκε τον Μπάτσικα, που ισοφάρισε σε 1-1, ενώ στο 85’, ο Γουργιώτης διαμόρφωσε το τελικό 2-1, έπειτα από πάσα του Καλόγηρου, χαρίζοντας με αυτόν τον τρόπο την νίκη στην ομάδα του.

Μελιβοιακός (Σπύρος Ευαγγέλου): Ζιούρκας, Μπάτσικας, Δημητρούλης, Παπαρίζος Ριζ., Μακρής, Λαδάς, Λώλος (75’ Γκαρανές), Γουργιώτης, Παπαρίζος Μιχ., Καλόγηρος (85’ Νούνε), Βούρτουρας Στεφ. (46’ Γκουντάρας Ι.).

Δόξα Ομορφοχωρίου (Μανώλης Γαραζανάκης): Δημόπουλος, Σπυρόπουλος (25’ Μπαντάφας, λ.τ.), Καλαφάτης (15’ Ιορδανίδης, λ.τ.), Γκαμπέτας, Κανάκης, Πετρίκης, Τσαλαμπύρας, Ασίκογλου, Τσόγκας, Φούκης (85’ Ροδίτης), Τζήμουλας.

Διαιτητής: Βασιλός Βοηθοί: Κοτρώτσος, Σούλης.

Γιώργος Μητσιούλης